Δώστε την δική σας απάντηση στην ψηφοφορία μας: "Θα ψήφιζες πάλι το ίδιο κόμμα που ψήφισες στις 6 Μαΐου και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;" Ψηφίστε πατώντας εδώ.

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Εκτός ΝΔ Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος

«Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ανακοινώνοντας επισήμως την Επιτροπή Αξιολόγησης υποψηφίων του κόμματος.

«Αν δεν το έχετε καταλάβει, εγώ έχω πάρει εντολή να χτίσω μια καινούργια Νέα Δημοκρατία. Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου» δήλωσε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Όποιος -το ξεκαθαρίζω- έχει βλάψει την ........

παράταξη, δεν θα είναι μαζί μας. Αλλά και δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ κανέναν να στοχοποιηθεί άδικα. Τίποτε άλλο» πρόσθεσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Με τη δήλωση αυτή, ο κ. Σαμαράς έδιεξε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου στους κ.κ. Βουλγαράκη και Ρουσόπουλο -ενδεχομένως και σε άλλους- αφού ο κ. Παυλίδης έχει διαγραφεί από μέλος της ΝΔ στα τέλη Απριλίου.

Αντίδραση Ρουσόπουλου

Αμεση και σε οξείς τόνους ήταν η αντίδραση του Θόδωρου Ρουσόπουλου, κατηγορώντας τον κ. Σαμαρά ότι δεν σεβάστηκε τις εν εξελίξει διαδικασίες στη Βουλή και στο κόμμα.

«Είναι φανερό ότι ο ίδιος δεν σέβεται τις διαδικασίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη, και έχει εκδώσει ήδη τις αποφάσεις του» δήλωσε ο κ. Ρουσόπουλος.

Τόνισε, επίσης, «δεν ζήτησα ποτέ και από κανέναν, ούτε από τον κ. Σαμαρά, να απολογηθεί για εμένα» και πως «η αλήθεια και το ήθος του δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υπερασπίσεις».

«Προσδοκώ να κριθώ από τη δικαιοσύνη και όχι από κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητες τους. Θα το επιδιώξω μέχρι τέλους και θα δικαιωθώ πλήρως. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κύριε Σαμαρά, και εσείς αυτό το γνωρίζετε», συμπλήρωσε.

Πηγή: in.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια παραταξη κυριοι? ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ δεν υπαρχουν ? Μονο τα κομματα? Ελεος πια....

NLS

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.