Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

6 οι δήμοι στην Μεσσηνία. Μοναδική μετακίνηση τα Αρφαρά στον Δήμο Καλαμάτας

Μόνο τα Αρφαρά μπήκαν στον Δήμο Καλαμάτας σύμφωνα με το σχέδιο που κατέθεσε στην Βουλή ο Γιάννης Ραγκούσης.

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση ο Υπουργός Εσωτερικών κατέθεσε στην βουλή τον Καλλικράτη ή αλλιώς Διαλυκράτη για ψήφιση.
Σύμφωνα με το -ας πούμε ανανεωμένο- σχέδιο στην Μεσσηνία παραμένουν 6 οι δήμοι με μια μικρή διαφοροποίηση στον Δήμο Καλαμάτας.

Αναλυτικά οι Δήμοι: ............
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Δίπλα χάρτης είναι ο ανανεωμένος με την αλλαγή που υπήρξε




36. ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Α. Συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:
1. Δήμος Καλαμάτας με έδρα την Καλαμάτα αποτελούμενος από τους δήμους α. Άριος β.
Αρφαρών γ. Θουρίας και δ. Καλαμάτας, οι οποίοι καταργούνται.

2. Δήμος Μεσσήνης με έδρα τη Μεσσήνη αποτελούμενος από τους δήμους α. Αιπείας β.
Ανδρούσας γ. Αριστομένους δ. Βουφράδων ε. Ιθώμης στ. Μεσσήνης ζ. Πεταλιδίου και την
κοινότητα Τρικόρφου, οι οποίοι καταργούνται.

3. Δήμος Πύλου – Νέστορος με έδρα τη Πύλο αποτελούμενος από τους δήμους α. Κορώνης
β. Μεθώνης γ. Παπαφλέσσα δ. Πύλου ε. Νέστορος και στ. Χιλιοχωρίων, οι οποίοι
καταργούνται.

4. Δήμος Τριφυλίας με έδρα την Κυπαρισσία αποτελούμενος από τους δήμους α. Αετού β.
Αυλώνος γ. Γαργαλιάνων δ. Κυπαρισσίας ε. Φιλιατρών και την κοινότητα Τριπύλας, οι οποίοι καταργούνται.


5. Δήμος Οιχαλίας με έδρα τον Μελιγαλά αποτελούμενος από τους δήμους α. Ανδανίας β.
Δωρίου γ. Είρας δ. Μελιγαλά και ε. Οιχαλίας, οι οποίοι καταργούνται.

6. Δήμος Δυτικής Μάνης με έδρα την Καρδαμύλη αποτελούμενος από τους δήμους α. Αβίας
και β. Λεύκτρου, οι οποίοι καταργούνται.

Β. Ο δήμος Δυτικής Μάνης χαρακτηρίζεται ως ορεινός.

30 σχόλια:

  1. Γιωργάκη Παπανδρέου.... Δανεικά είναι όλα αυτά.
    θα σε πληρώσουμε σε είδος (ψήφους) όταν θα έρθει η ώρα σου.
    Οχι με 10,45 μονάδες θα χάσεις αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι 30.
    Θα έρθει η ώρα σου. Που θα πας??? Καθώς και η ώρα αυτών που μαγείρεψαν το έκτρωμα της Τριφυλίας.
    Και αυτούς θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.
    ΟΛΑ στην ώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή!!!! Δεν υπολογίζουν τίποτα!!!! Όλοι λένε οι Δήμοι είναι λίγοι, και αυτοί τους μειώνουν κι άλλο!!! Και μετά σου λέει δημοκρατία... Αλλά θα τα πληρώσουν όλα αυτά... Θα έρθουν εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. telika ayth einai h dhmokratia mas????? tote an einai ayth anapolo thn epoxh ths xoyntas!!!!uelw na pisteyw pws ayth htan dhmokratia.. giati aythn edw thn exw xe....nh!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα καλα για να σας δω σε 3 χρονια απο τωρα τι θα λετε!!!!

    Οταν οι μισθοι θα εχουν παει στο διαολο αλλα οι περρισοτεροι παλι θα ψαχνουν για μια ''τσαμπα'' θεση στο Ελληνικο δημοσιο!!!

    Εχει ο καιρος γυρισματα και πολλοι απο εσας που τωρα με σθενος υποστηριζετε την μια ή την αλλη λυση για την Τρυφιλια θα τρεχετε πισω απο τους πολιτευτες!!!!

    Ασε που με τα σχολια που παρακολουθω να γινοντε στα εκαστοτε θεμματα για το Καλλικρατη ειναι λες και παρακολουθω αγωνα μποξ....αλλα με βομωλοχιες και ''οπαδικους'' χαρακτιρισμους!!!!

    Για να δουμε λοιπον ποσοι απο τους Φιλιατρινους και τους υπολοιπους δημους που εναντιωθηκαν στο σχεδιο θα δειξουν και στην καλπη την αντιδραση τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως πολύ σωστά τονίσατε: δεν υπάρχει Δημοκρατία! Διαβούλευση κατ΄ αυτούς είναι, τα "κεκλεισμένων των θυρών" τάτσι μήτσι κότσι με τους βουλευτές.
    Κανείς δεν ρώτησε το λαό. Και μην έχετε αυταπάτες: ακόμα και οι τοπικοί άρχοντες, δεν έπαιξαν τίμια και δημοκρατικά το παιχνίδι! Θα ήταν σωστοί, αν ήταν έγκαιρα προετοιμασμένοι για το επερχόμενο κακό. Έπρεπε να είχαν κάνει δημοψήφισμα να ρωτήσουν τί θέλει ο λαός. Με αυτό το διαπραγματευτικό χαρτί, σίγουρα θα είχε μεγαλύτερη υπόσταση το επιχείρημά μας.
    Αλλά κι αυτοί μας πούλησαν.

    Ναι, FILIATRA NEWS, δε φταίει μόνο ο Παπανδρέου, ο Ραγκούσης κι ο τρομοκράτης - διαλυκράτης τους! Αυτά βράζουν στο ίδιο καζάνι με την έλευση του ΔΝΤ, των Τούρκων και εν γένει όλων των αντιλαϊκων μέτρων που προωθούν (ασφαλιστικό κλπ).
    Φταίνε όμως και οι ντόπιοι πολιτικοί μας οι οποίοι αρκέστηκαν στις κατ΄ ιδίαν συνεδριάσεις τους, αποφασίζοντας για το λαό, ερήμην του λαού.

    Παρ΄όλα όσα δυσοίωνα συμβαίνουν, αγαπητοί μου συμπατριώτες, μη σας παίρνει από κάτω. Η ιστορία μας διδάσκει ότι τίποτα δεν παραμένει ίδιο στο πέρασμα των χρόνων. Πόσο μάλλλον ένα τέτοιο έκτρωμα. Τώρα πια είστε συνηδειτοποιημένοι, για τα λάθη που έγιναν.
    Μην ξεχάσετε ποτέ τα λάθη!
    Κάποια στιγμή, ίσως μετά την πάροδο ετών, τα Φιλιατρά θα γίνουν πάλι Δήμος.
    Είναι στο χέρι μας!
    Αρκεί να παύσουμε να κλαιγόμαστε και να παλέψουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΣΑΜΠΑ ΟΙ ΦΩΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΥΡΙΟ!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγα τα αυγα παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκ παραδρομής δημοσιεύθηκε το σχόλιο του 9:59
    Λάθος δικό μου που αντί να το απορρίψω πάτησα δημοσίευση. Εννοείται ότι αποσύρθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν οι Δήμου έτρωγαν τις κοινότητες ήταν καλά
    και δεν σας πείραζε , το ίδιο γίνεται και τώρα. Αναλογιστείτε τα λάθη που τόσα χρόνια αντί να αναπτυχθεί η πόλη πολεοδομικά ωστε να διεκδικηθούν λειτουργίες και υπηρεσίες αναπτύχθηκε η ανασφάλιστη εργασία πρόσφύγων και όχι μόνο . Δικαιωματικά θα πρέπει να γίνει το κέντρο ελέγχου ανασφάλιστης εργασίας και εκμετάλλευσης προσφύγων στα Φιλιατρά. Τα γύρω χωριά δεν έχουν να χάσουν τίποτα χειρότερα δεν γίνεται.
    Εχει ο καιρος γυρισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 1949 ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν τελικώς οι Φιλιατρινοί του ΠΑΣΟΚ συμφωνούν με την άποψη της κυβέρνησης για την Τριφυλλία με έδρα την Κυπαρισσία ,ρε παιδιά μην την ψάχνετε είναι πουλημένη η δημαρχία για την αντιδημαρχία!!!!!Αν όχι βγάλτε επισημη ανακοίνωση και πείτε μας τι ενεργειες κανατε υπέρ των Φιλιατρών (κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτο ειναι το σωστο ,απο να πηγαιναμε με τα τρουμπουκια ,χιλιες φορες με την Κυπαρισσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. nomizo oti exi dromo akoma o dialikratis prepi oloi na dosoun tin mahi tous na mas mathi to panellinio as arhisoun me to klysimo dromon arxizontas apo ton perifimo komvo tis faraklanas kai ta notia synora tous oi gargalianiotes me to zori pantries den ginonte oxi stin xounta ragousi kousela, kalo kouragio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ??? ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ?? ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΕ??? ΑΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ. ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ. ΑΗΔΙΑ ΝΙΩΘΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΖΟΥΜΕ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μπράβο, συγχαριτήρια...ήτανε που ήτανε λίγοι οι δήμοι τους μειώσανε κι'άλλο!! ούτε καν λάβανε υπ'όψη το λαό.... χούντα έχουμε και δεν το ξέρουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δε θα σας περάσει, που να χτυπιέστε! Εμείς χωριό της Κυπαρισσίας δε γινόμαστε!!! Και ο Διαλυκράτης να ψηφιστεί, εμείς δεν υποχωρούμε! Η Κυπαρισσία είναι πολύ γελασμένη αν πιστεύει ότι θα γίνουμε σπόνσορες στο μέλλον της!! Τα λεφτά μας στα Φιλιατρά!! Δε θα βγάλετε δήμαρχο ποτέ χωρίς εμάς και τους Γαργαλιάνους!! Και μην τολμήσουν μερικοί μερικοί να πατήσουν στα Φιλιατρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΡΕ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ???ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν γνώριζε ο κόσμος το κόστος του σημερινού συστήματος πολύ πιθανό να ζητούσε ένα Δήμο ανά Νομό.Από τους Γαργαλιάνους έως τον Αετό πληρώνουμε σήμερα περί τους τριάντα πέντε έμισθους για το καλό του τόπου μας.Αυτό μας χαντάκωσε οικονομικά τόσα χρόνια, ε λοιπόν ήρθε η ώρα να πληρώνονται λογότεροι.Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ λέει ότι ο καινούργιος Δήμος θα πληρώνει πέντε Αντιδημάρχους, τον Δήμαρχο και του Πρόεδρο του Δ.Σ.Συγχαρητήρια στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ για να γλυτώσουν οι επόμενες γενιές και να σταματήσει στην περιοχή μας η κόντρα που στην ουσία ευνούσε τους έμισθους εθνοπατέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδιά...οι αγώνες περιορίστηκαν σε κάποια σχόλια μέσα εδώ. Μιλούσατε για εμπάργκο, για διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, ο Καλοφωλιάς έλεγε ότι θα παραιτηθεί ο ίδιος και το Δ.Σ. του Δήμου του, ο Άλκης ότι θα το παλέψει μέχρι το τέλος...Έγινε τίποτε? Έγινε...γιορτή καρπουζιού, μαζί με αυτούς που μας/σας χλευάζουν (Κυπαρίσσιους, εκτός αν οι Τερψιθιώτες, Φαρακλαδιώτες και Σπηλαίοι θεωρούνται Φιλιατρινοί). Είμαστε τελικά μόνο για να λέμε μου φαίνεται. Ο εκτρωματικός Δήμος θα γίνει, θα καταλάβουν το λάθος τους, αλλά μπορεί και να ειναι πολύ αργά. Θα δείξει...Και μην στεναχωριέστε...θα ψηφίσετε και πάλι, θα ξεχυθείτε στους δρόμους και στα καφενεία, κάποιοι απο εσάς θα θυμηθούν και εμάς τους ετεροδημότες (ρε παιδί μου πως βρίσκουν τα τηλέφωνα μας...απίστευτο)...και πάει λέγοντας. Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή, και εμείς μάθαμε να δουλεύουν άλλοι για εμάς...έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε 9:58 αυτό που μας χαντάκωσε οικονομικά είναι αυτοί που φάγανε τα λεφτά του κράτους. Άμα γινόταν σωστή διαχείρηση κεντρικά, η αυτοδιοίκηση δε θα έφτανε στο σημείο να αποτελέσει πόρο για να εξοφληθεί το χρέος. Γιατί αυτό γίνεται. Δεν υπάρχουν λεφτά για να εξυπηρετηθεί η έννοια της δημοκρατίας. Όσο περισσότεροι οι αιρετοί τόσο καλύτερα για τις τοπικές κοινωνίες... Δε φταίνε οι αιρετοί, όχι κυρίως τουλάχιστον. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Πρέπει να λυπούμαστε που θα έχουμε λιγότερους εκπροσώπους. Όσο πιο λίγοι στην εξουσία, τόσο πιο μακριά είμαστε από την δημοκρατία και πάμε σε άλλες μορφές πολιτευμάτων. Λιγοστεύουν οι φωνές που μιλάνε και όπως το πάνε θα τους σωπάσουν όλους με το έτσι θέλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. """ einai polla ta lefta arhh!!!"""" etsi to lene sthn kauoumilomeni!!!ua tous kopoun ta fragka stous eunopateres twn filiatrwn k gargalianwn xaxaxaxaxaxaxaxa kala na pauoyn talamogia!!!gia mena.. san genima urema filiatrwn.. gnwmi moy... opou kai na pame to idio ua einai..den kerdizoyme tipota apolutos.. apenantias.. glitonoume apo perisotera lamogia kai eunopateres poy konomagan arketa fragka tosa xronia se varos emas twn forologoymenwn!!!as prosexan!!!!kante twra edra toys xristianoys... thn faraklada posos me endiaferei!!!!eseis konomagate lamogia..kai oxi emeis o laoytzikos!!!sas phre o ponos gia mas re!!!soooopaaaaa ti lete re paidia!!!reeeeeee tosa xronia ti kanate????eunosothres!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και οι Βουλευτές θα γίνουν διακόσιοι.
    Αμάν να σταματήσουμε να πληρώνουμε ακριβές λιμουζίνες.
    Πιστεύω ότι το ΔΝΤ θα μας κάνει καλό,το είχαμε
    παρατραβήξει.
    Οι μικρές κοινωνίες θα λειτουργήσουν καλύτερα πιστέυω, αρκεί μόνο να μην υπάρχουν κόντρες γιατί δεν υπάρχει λόγος.
    Είμαστε όλοι Ευρωπαίοι-Έλληνες-Τριφύλλιοι και παρακλαλώ να μην κάνομε την χάρη σε μερικούς
    να κοντραριζόμαστε με τους γείτονές μας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΤΕΣ ,Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ ,Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ,Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ 30900 ΑΤΟΜΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ 18ΟΟΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 27.
    ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑ.... , ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ,ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΛΙΑΝΟΥΣ ,ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΖΟ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ;
    ΥΨΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τώρα να δείτε τι καλά!!! Θα βγάζουμε δικό μας δήμαρχο!!! Βάλατε λυτούς και δεμένους για να είμαστε στο Δήμο σας;; Τώρα θα δείτε. Συσπείρωση και τους φάγαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΑΙ... ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ... ΩΧ ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ... ΔΕΝ ΕΟΥΜΕ ΛΙΜΑΝΙΑ... ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ... ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΙΝΟ ΚΑΛΛΟΦΩΛΙΑ... ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ...ΩΧ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΣΤΑ ΖΩΝΑΡΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ, ΟΠΩΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΛΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΑΡΑΚΛΑΔΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατί δεν έχουμε λιμάνια και σταθμούς;;; Για να τα έχει κάποιος άλλος, λείψαν από μας. Δεν ξεχνάμε, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν αξίζουμε. Η αξία μας θα φανεί και θα το δείτε, όσο κι αν σας χαλάει αυτό τα πλάνα σας!! Αυτοί που διάλεξαν το Δήμο-έκτρωμα θα συνειδητοποιήσουν τι έκαναν εν καιρώ, αλλά κι αυτό δεν είναι σίγουρο. Δεν ξέρω αν διαθέτουν την απαιτούμενη τσίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ti eixes gianni??ti eixa panta!!!tsampa xalieste!!!!tsampa!!!!!koitaxe sta teleytaia 20 xronia ti exei geinei sthn kyparissia...ti exei geinei sta filiatra mas kai.... deite .... sygkrinete... pioi ftene gi ayto???emeis??oi aploi polites??? o x i !!!!loipon???mhn xalieste kai mhn pezete to paixnidi kanenos!!!!anagkh exoyn ton cifo mas.. grafte toys oloys!!!gi aytoys einai me toys kaloys misuoys kai tis kales paxoyles..... as to pw pio eygenika..ta legomena dwrakia katw apo to trapezi...gia skeftite filarakia moy...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.