Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Παναγιώτης Μπόζος: Απαράδεκτη η καθυστέρηση λειτουργίας των χειρουργείων Κυπαρισσίας.

Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο Κος Παναγιώτης Μπόζος την καθυστέρηση της λειτουργίας των χειρουργείων του νοσοκομείου Κυπαρισσίας, μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Νίκη και την εκπομπή "Χωρίς Μάσκες" με τον Παναγιώτη Χριστοδούλου.
Ο κος Μοπόζος, είπε ότι ακόμα και αν υπάρχουν κάποιες οικονομικής φύσεως διαφορές με το δημόσιο και τον εργολάβο, ο τελευταίος οφείλει να το παραδώσει αν είναι φυσικά έτοιμο. Είναι άλλο οι οικονομικές διαφορές ενός εργολάβου με το Δημόσιο και άλλο θέμα το αν το έργο έχει ολοκληρωθεί και έχει παραδοθεί.
Ένα έργο έχει ρήτρες, χρονικά περιθώρια να παραδοθεί. Μπορεί αν ........

υπάρξει ένας εύλογος χρόνος, μια παράταση ίσως αλλά από εκεί και πέρα όταν ένα έργο ολοκληρώνεται οφείλει ο εργολάβος να το παραδώσει άμεσα γιατί δεν του ανήκει το έργο.

Είναι ένα έργο το οποίο επιβλέπει η Νομαρχία Μεσσηνίας. Πρέπει η Νομαρχία να επέμβει και να παραδοθεί το έργο.
Ο κος Μπόζος χαρακτήρισε αδιανόητο ένα νοσοκομείο που καλύπτει τις ανάγκες περίπου 50.000 κατοίκων να μην έχει αυτή την στιγμή χειρουργεία.

Σε σχόλιο του κου Χριστοδούλου για την εγκατάλειψη των Κέντρων Υγείας Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και περιφερειακών ιατρείων ο Κος Μπόζος δήλωσε ότι δεν τα γνωρίζει αλλά οι άμεσες ενέργειές του θα είναι πάνω σε αυτά.
Όπως είπε ο Κος Μπόζος δεν μπορεί να υπάρχει ούτε ένας πολίτης του νομού που έχει τομέα ευθύνης το νοσοκομείο Κυπαρισσίας να μην νιώθει ασφάλεια. Αυτό θα είναι το πρώτιστο καθήκον μου τώρα που κατεβαίνω στο νοσοκομείο.

Ακούστε τι είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Νίκη ο κος Μπόζος.



Θέλουμε να πιστεύουμε ότι επι των ημερών του Κου Μπόζου ως διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας τα κέντρα Υγείας που ανήκουν στην διοικητική ευθύνη του νοσοκομείου θα δουν καλύτερες ημέρες.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στον κο Μπόζο, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι θέλει να παράξει έργο. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι ο κος Μπόζος θα ασχοληθεί πολύ σοβαρά με τον τομέα που του ανατέθηκε.
Εμείς θα είμαστε εδώ για να τον επικροτήσουμε στα καλά και να τον κρίνουμε αυστηρά αλλά πάντα καλοπροαίρετα σε ότι δεν κάνει καλά ή δεν κάνει καθόλου.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΥΜΠΑΛΗΣ.10.20ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.