Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Απολύσεις συμβασιούχων λόγω κατάργησης Οργανισμών και "Καλλικράτη"

Χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων ορισμένου χρόνου έρχονται στο Δημόσιο και ευρυτερο Δημόσια Τομέα, λόγω κατάργησης ή συγχώνευσης εκατοντάδων Οργανισμών και ΔΕΚΟ, καθώς και Δημοτικών Επιχειρήσεων λόγω "Καλλικράτη".

Οι τελικές αποφάσεις για την συγχώνευση αλλά και την κατάργηση Δημοσίων Οργανισμών, με προφανή επιδίωξητην εξοικονόμηση πόρων, αναμένεται να ληφθούν στη σύσκεψη που συγκαλούν στις 13:30 σήμερα το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλος και ο υφυπουργός Οικονομικών, Φ.Σαχινίδης με υπηρεσιακούς παράγοντες.
Στο μεταξύ μεθαύριο Τετάρτη, συνεδριάζει ..........

το Υπουργικό Συμβούλιο για τον "Καλλικράτη" και θα δοθεί στη δημοσιότητα και το χωροταξικό. Ήδη έχει καταρτιστεί συγκεντρωτικός κατάλογος με τις υπηρεσίες που θα συγχωνευθούν ή θα καταργηθούν.

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοινώθηκε η κατάργηση των 55 Τοπικών Κέντρων Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ στο υπουργείο Υγείας προτάθηκε η συγχώνευση προνοιακών ιδρυμάτων και νοσοκομείων του ΕΣΥ.
Πιο συγκεκριμένα, καταργούνται με απόφαση της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνας Μπατζελή τα 55 συνολικά Τοπικά Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΤοΚΑΑ) σε όλη τη χώρα.

Πηγή: The Best

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.