Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Οι πυρκαγιές το αντικείμενο συνεδρίασης του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου.

Σήμερα 12-04-2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.30 π.μ πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» συνεδρίαση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου (Σ.Ν.Ο) με θέμα: ¨Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση Δασικών Πυρκαγιών¨ υπό την προεδρία του κ. Νομάρχη.

Παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Νομάρχη κ. Στάθης Αναστασόπουλος και οι επικεφαλής μειοψηφιών του Νομ/κού Συμβουλίου κ. Χρήστος Μαλαπάνης και κ. Θανάσης Πετράκος.
Συμμετείχαν οι θεσμοθετημένες εμπλεκόμενες ...........

υπηρεσίες (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αστυνομική Δνση, Δνση Δασών, 120 ΠΕΑ, κ.λ.π.), η Προϊσταμένη και ο υπάλληλος της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εκπρόσωποι υπηρεσιών και φορέων, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι Δήμων του Νομού, Προϊστάμενοι Δ/νσεων Υπηρεσιών και εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων.

Αναφέρθηκαν τα έργα αντιπυρικής προστασίας που έχουν εκτελεστεί μέχρι τώρα καθώς και αυτά που έχουν προγραμματιστεί, επισημάνθηκαν οι επικινδυνότητες στο Νομό και αναλύθηκαν οι αρμοδιότητες και υποχρεώσεις των εμπλεκομένων.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η άμεση σύγκληση των Συντονιστικών Τοπικών Οργάνων (Σ.Τ.Ο) όσων Δήμων δεν έχουν συνεδριάσει και να αποσταλούν τα μνημόνια ενεργειών στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας της ΝΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.