Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Εράνη: Συνεργασία με την Sprider και φωτογράφιση στον Πύργο!

Η επιτυχία της Εράνης δεν συνίσταται μόνο στην αγωνιστική της πορεία. Η γενικότερη οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου την καθιστούν πρωτοπόρο στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και μια νέα χορηγία που βρίσκεται στα σκαριά. Σύντομα αναμένεται να προβληθεί η συνεργασία με την εταιρεία Sprider και από την επόμενη χρονιά υπάρχει η πεποίθηση ότι θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες προγραμματίζεται μια εκδήλωση στο υποκατάστημα του Πύργου, όπου θα γίνει φωτογράφιση της Φιλιατρινής ομάδας με το νέο αθλητικό υλικό που θα φέρει φυσικά το λογότυπο της Sprider.
Η κίνηση αυτή θα φέρει φυσικά πολλαπλά οφέλη στην .........

Εράνη και σίγουρα θα βοηθήσει το έργο της διοίκησης στην προσπάθεια να παραμείνει ψηλά, ενώ από την άλλη δείχνει το δρόμο σε εταιρείες και ομάδες για ανάλογες συνεργασίες…

Στο αγωνιστικό κομμάτι το ενδιαφέρον εστιάζεται βέβαια στο τριφυλιακό ντέρμπι με τον Τέλο Άγρα, στο οποίο οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Στην ευχέρεια του προπονητή Πατρίκ Ενγκεμά είναι και η χρησιμοποίηση του Θανάση Γκίνου, ενώ εξέτισαν την ποινή τους και επανέρχονται οι Νίκος Κόλλιας, Διονύσης Ψάρρης και Ηλίας Τσιριγώτης.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Ελευθεράκη
Εφημερίδα Θαρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.