Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Ετοιμάζει Come Back ο Καραμανλής.

Κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο πολιτικό γραφείο του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καραμανλής συνομιλεί με τέως υπουργούς, κλείνει μέτωπα και ετοιμάζει την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Όπως γράφει Το Βήμα του Σαββάτου, πριν από λίγα ...........

24ωρα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά.

Δεν είναι λίγες οι στιγμές που εκφράζει δυσφορία για την κριτική που δέχονται οι κυβερνήσεις του και η οικονομική πολιτική που ακολούθησε.

«Θεωρεί ότι είναι άδικη η κριτική που ασκείται» τονίζει βουλευτής της ΝΔ και δεν παραλείπει να αναφέρει ότι ο πρώην πρωθυπουργός αντιμετωπίζει τις επιθέσεις που δέχεται με περισσή ψυχραιμία.

Tόσο αυτός όσο και οι τακτικοί συνομιλητές του δυσανασχετούν με τις επιθέσεις που δέχεται από βουλευτές που θεωρούν ότι μπορούν να ξεσπαθώσουν, ασκώντας ανέξοδη κριτική στις κυβερνήσεις Καραμανλή.

Δεν ήταν τυχαία η πρόσφατη αναδίπλωση της Ρηγίλλης, που έσπευσε, μετά την οργή των «καραμανλικών» λόγω των δημόσιων επικριτικών δηλώσεων από βουλευτές της ΝΔ, να στηρίξει δημόσια τον πρώην πρωθυπουργό, μιλώντας για τη θετική του προσφορά στον τόπο.

Ο ίδιος προσπαθεί να κλείσει μέτωπα και να άρει παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Σε αυτή την κατεύθυνση συναντήθηκε με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

Θα επιδιώξει να έχει και άλλες επαφές, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντ. Σαμαρά.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.