Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Μήνυμα αναγνώστη. Γιατι τόση επίθεση στον Δράκο?

Αξιαγάπητο Φιλιατρά News.
Πιστεύω ακράδαντα ότι έχεις ξεχωρίσει κατά πάρα πολύ ανάμεσα σε όλα τα Μεσσηνιακά Blogs και το αξίζεις γιατί είναι σοβαρό και μετρημένο και με ποιότητα στα θέματα που βάζεις.
Εχω όμως μια μεγάλη απορία και θα ήθελα να μου την λύσεις.
Διαβάζω τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά το τελευταίο ατύχημα στον Λαγκούβαρδο που σκοτώθηκε κάποιος Κυπαρίσσιος μια επίθεση στον νομάρχη μας κο Δράκο που νομίζω ότι είναι άδικη.
Μέχρι σήμερα δεν μας είχατε συνηθίσει σε τέτοια καθότι διαβάζω το Φιλιατρά News φανατικά κάθε μέρα και δεν μου ξεφεύγει θέμα.
Γιατί αυτή η μανία με τον Νομάρχη???

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Αντωνιάδης


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS..........
,

Αγαπητέ Κύριε Αντωνιάδη.
Κατ' αρχήν ευχαριστούμε για το μήνυμα σας και πολυ περισσότερο για την κατάθεση της απορίας σας - κριτικής σας.
Σε απάντηση της ερώτησης σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:
ΠΡΩΤΑ και κύρια είναι η ανθρώπινη ζωή και ΟΧΙ οι πολιτικοί ή πολιτικάντηδες.
Το σημείο του φονικού "S" στον δρόμο Αγίας Κυριακής - Μαραθούπολης στην θέση Λαγκούβαρδος, έχει γίνει πολλές φορές αιτία να θρηνήσουμε θύματα.
Οικογένειες να θρηνούν απώλεια αγαπημένου προσώπου, παιδιά να μένουν ορφανά γιατί ο πατέρας ή η μάνα έχασε την ζωή του / της στο φονικό γεφυράκι του λαγκουβάρδου.

Το πρόβλημα έχει επισημανθεί πολλές φορές απο τους Δημάρχους Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας αλλα και μέσα απο αυτό το blog προς την Νομαρχία αλλά η τελευταία αδιαφορούσε συστηματικότατα για χρόνια χωρίς να κάνει παρέμβαση στο σημείο.
Το τελευταίο ατύχημα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έπρεπε οι τόνοι να ανέβουν, έπρεπε να πέσει κράξιμο, έπρεπε να κατηγορήσουμε ΕΥΘΕΩΣ την Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση μεσσηνίας για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ αδιαφορία προκειμενου να τους ταρακουνήσουμε και να δουν το πρόβλημα.
Απο τις αναρτήσεις μας ευαισθητοποιήθηκαν πολιτικοί με Ερωτήσεις τους στον αρμόδιο υπουργό νοαμρχιακοί σύμβουλοι, η εφημερίδα Μεσσηνιακός λόγος η οποία δημοσίευσε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ξέσπασμα μας εναντίον της ΝΑΜ με αποτέλεσμα το θέμα να συζητηθεί στο Νομαρχιακό συμβούλιο και επιτελους οι υπηρεσίες να ξυπνήσουν και να κάνουν κάτι.

Η επίθεση που κάναμε στον κο Δράκο δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάμε, δεν τον σεβόμαστε ή δεν τον υπολογίσουμε. Απεναντίας μάλιστα. Αλλά ΚΑΜΙΑ φιλία, εκτίμηση κλπ κλπ δεν θα μπεί πάνω απο ανθρώπινη ζωή που χάνεται.
Και ο πατέρας μου να ήταν νομάρχης θα άκουγε τα ίδια ίσως και περισσότερα.
Πάνω από όλα βάζουμε τον πολίτη, τα προβλήματα του πολίτη, και μετα έπονται φιλίες με Νομάρχες κλπ κλπ.

Ελπίζω η τοποθέτηση μου να σας κάλυψε κε Αντωνιάδη.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την επικοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.