Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Δωρεάν φορητοί υπολογιστές και για τους φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ

Με δωρεάν φορητούς υπολογιστές θα προμηθευτούν 18.000 πρωτοετείς φοιτητές των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ που αρίστευσαν στο φετινό ακαδημαϊκό έτος (2009-2010), όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Παράλληλα, σύμφωνα με «Το Βήμα», θα δοθεί στους δικαιούχους δωρέαν πρόσβαση σε 100 GB online αποθηκευτικού χώρου, καθώς και πρόσβαση σε νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής διάθεσης ανοικτού εκπαιδευτικού λογισμικού.

Η προμήθεια των φορητών υπολογιστών με .........

μέγιστη επιδότηση 400 ευρώ θα γίνει από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 23 Ιανουαρίου.

Δικαιούχοι είναι το 25% των νεοεισαχθέντων φοιτητών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 σε όλα τα τμήματα των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, ανάλογα με τη βαθμολογία εισαγωγής στα τμήματά τους.

Παράλληλα, δικαιούχοι είναι και όλοι φοιτητές που εισάγονται ως πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2008-2009 και 2009-2010. Για τους συγκεκριμένους φοιτητές η μέγιστη επιδότηση ορίστηκε στα 800 ευρώ.

Σε όλους τους δικαιούχους θα αποσταλλεί σύντομα ειδική ενημερωτική επιστολή, η οποία θα περιλαμβάνει και έναν «προσωπικό κωδικό» για την απόκτηση όλων των παραπάνω εκπαιδευτικών εργαλείων.

Χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό, την ταυτότητά τους και τη βεβαίωση σπουδών από τη Γραμματεία της Σχολής τους ή το φοιτητικό τους «πάσο», θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν και τον φορητό υπολογιστή της επιλογής τους από οποιοδήποτε κατάστημα πώλησης υπολογιστών, καταβάλλοντας μόνο το υπόλοιπο της αξίας του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το θέμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.destinpsifiaka.gr, καθώς και στη γραμμή τηλεφωνικής αρωγής χρηστών, στον αριθμό 801 11 85 100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.