Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Σεξουαλική παρενόχληση δέχτηκε ανήλικη από μεθυσμένο Αλβανό στα Φιλιατρά.

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, έπεσε σήμερα το βράδυ λίγα λεπτά πριν τις 9, ανήλικη η οποία βάδιζε ανυποψίαστη στον δρόμο, με κατεύθυνση την πλατεία της πόλης.

Ήταν λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ, όταν η ανήλικη (τα στοιχεία της οποίας είναι στην διάθεση του Φιλιατρά News) ευρισκόμενη πεζή κοντά στην σφαίρα έξω από το γυμνάσιο, δέχτηκε προκλητική ...........

συμπεριφορά από μεθυσμένο Αλβανό, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες της ανήλικης, την έπιασε από τα μαλλιά και το δεξί της χέρι και της ζητούσε να τον ακολουθήσει.
Η ανήλικη αντιστάθηκε, φώναξε βοήθεια και για καλή της τύχη εκείνη την στιγμή, περνούσε συμπολίτης μας με το δίκυκλο του και έσπευσε να την βοηθήσει.
Ο Αλβανός τότε, άφησε την ανήλικη και εκείνη τράπηκε σε φυγή εμφανώς τρομαγμένη. Μπήκε στον μορφωτικό Σύλλογο "Ο Πυρσός" όπου βρισκόταν η μητέρα της και κατήγγειλε το γεγονός.
Αμέσως δυο άντρες από τον Πυρσό, έσπευσαν στο σημείο που είχε υποδείξει η ανήλικη, εντοπίζοντας τον δράστη και μετά από διακριτική παρακολούθηση, κατέφθασε το θύμα συνοδεία του προέδρου του Πυρσού η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο του Αλβανού τον Δράστη.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο που είχε υποδειχθεί και συνέλαβε τον Δράστη και τον οδήγησε στο Αστυνομικό τμήμα.

Στο αστυνομικό τμήμα, ο Δράστης αρνήθηκε κάθε συμμετοχή στο επεισόδιο αλλά για κακή του τύχη, στο τμήμα βρέθηκε και ο συμπολίτης μας που βοήθησε την ανήλικη να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή καταθέτοντας για το συμβάν.

Οι γονείς της ανήλικης υπέβαλαν μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση στον Αλβανό και τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

Ρεπορτάζ: X-treme
για το Φιλιατρά News


12 σχόλια:

  1. Επειδη μολις ακουσα την ανταποκριση στον Αυτια να σημειωσω οτι η Αλβανια δεν ειναι στην Ευρωπη οπως ειπωθηκε στην τηλεοραση,ετσι για να λεμε τα πραματα με το ονομα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έμαθα κι εγώ ότι το ρεπορτάζ του έτερου διαχειριστή X-treme ειπώθηκε και στην εκπομπή του Γιώργου Αφτιά.
    Μπράβο στον έτερο διαχειριστή για την είδηση που έγραψε στο Φιλιατρά News.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA TON ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΑΜΑΣΜΑ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτα τα περιστατικα να τα δει ο δημαρχος και η αστυνομια που εχουν αφησει τους αλλοδαπους να τριγυρνουν ανελεγκτοι σε ολα τα φιλιατρα.σε λιγο θα φοβομαστε να βγουμε απο τα σπιτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
    ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΟΥΣ..
    ΑΝΤΕ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ... ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΡΕ? ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ.. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.. ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ... ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω λεω οτι μαζευτικανε πολλοι απο αυτους και αν το κανανε μια φορα θα το κανουν παλι καλο ειναι εμεις οι φιλιατρινοι να τους δωσουμε ποδι πριν ειναι αργα..Φιλιππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 10:44μμ ελπίζω να καταλαβαινεις και μόνος σου ότι το σχόλιο που έγραψες με τις λέξεις που χρησιμοποίησες απορρίφηκε.

    Καταλαβαίνω ότι εκφράζεις αγανάκτηση αλλα οι χαρακτηρισμοί μπορούν να λείπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα σε ολους.Η κατασταση θα φυγει απο καθε ελεγχο καποια στιγμη.Αφησαμε τα φιλιατρα να γκετοποιηθουν.Αντε και αυτη τη φορα σταθηκε το παιδι τυχερο,την επομενη ομως?Απορω με την ΑΠΑΘΕΙΑ των φιλιατρινων καιρο τωρα.Πως επιτρεπει η δημοτικη αρχη και η αστυνομια ολη αυτη τη βρωμια να εχει στρατοπευδευση στην κεντικη πλατεια? ΝΣ68

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα σε όλους. Εγώ θέλω να συμφωνήσω με όποιον σχολίασε στις 08 Δεκεμβρίου 2009 9:12 π.μ. την είδηση.
    Κάποια στιγμή έτσι όπως πάμε τα Φιλιατρά θα γίνουν ενα αυτόνομο κρατίδιο διερχομένων. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός οτι ένα ταξιδιώτικο φυλλάδιο, που έτυχε να μου τραβήξει την προσοχή, έλεγε:

    Romania - Filiatra και την τιμή του εισιτηρίου.
    Αν είναι δυνατών! Η πόλη που μεγαλώσαμε έχει πλέον καταληφθεί απο αλλοδαπούς! Υπάρχει μεγάλη περίπτωση ο πληθυσμός των αλλοδαπών στην πόλη μας να ξεπερνά τον πληθυσμό των ντόπιων. Σε καμία περίπτωση δεν προβάλω ρατσιστικό χαρακτήρα στην καθημερινή μου ζωή, και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αλλοδαπούς που ειναι χρόνια εδω, με τα μαγαζιά τους, τα σπίτια τους, τα χαρτια τους! αλλά σίγουρα δεν μπορούν τα Φιλιατρά να δεχτούν επιπλέον άτομα απο άλλες χώρες! Να το πώ με άλλα λόγια:
    Σε λιγο καιρό θα σταματήσουν οι Φιλιατρινοι να κανουν παιδιά γιατί δεν θα χωράμε! Είμαι σίγουρος πως υπάρχει τρόπος να λυθεί το θέμα! Ως αναφορά τον κύριο αλβανό αν τελικά τον χώσουν μέσα: "ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕΓΑΛΕ!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΟΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΑΤΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΙΓΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΕΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ.ΕΤΣΙ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΟΠΙΜΕΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.