Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Κλείνει καλά η χρονιά για την Εράνη.

Αρκετά καλά κλείνει για την Εράνη το 2009 αφού στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής πήρε τους 3 βαθμούς της Νίκης ξεκούραστα και έτσι εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα του Ατρόμητου Λάππα βρέθηκε να ξεφεύγει 4 βαθμούς από την 3η ομάδα του πρωταθλήματος και φυσικά να παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αρκετά καλά πέρασαν οι παίκτες της τα Χριστούγεννα και το μόνο που απομένει είναι η εκκρεμότητα του αγώνα κυπέλλου με τον μεσσηνιακό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στο νέο γήπεδο των Φιλιατρών και εκεί η Εράνη αναζητά ΜΟΝΟ την νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού και φυσικά να κλείσει ιδανικά η χρονιά που σε λίγες ώρες φεύγει.
Αγωνιστικά η Εράνη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και .....

ο προπονητής της ομάδας Πατρίκ Ενγκεμά, θα έχει "ετοιμοπόλεμους" όλους τους παίκτες για να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα σφραγίσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Μεσσηνιακό όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το διαζύγιο του Μεσσηνιακού με τον προπονητή της ομάδας Σάντρο Σκαπίν λόγω απογοητευτικής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα σειρά είχε να λύσει την συνεργασία του με τον Μεσσηνιακό και ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σκαπίν, Πέτρος Δημόπουλος.
Στον πάγκο της ομάδας θα κάτσει μετά από 6 χρόνια ο Ελβιο Μάνα Αργεντινής Καταγωγής.
Το επίσημο ντεμπούτο του ο Αργεντινός θα το κάνει στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης (ο πρώτος αγώνας Μεσσηνιακός - Εράνη είχε λήξει 3-3) αγώνα Κυπέλλου με την Εράνη στο Νέο στάδιο των Φιλιατρών.

Εμείς σαν Ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News θα ευχηθούμε στην ομάδα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, να κερδίσει τον Μεσσηνιακό και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για την φάση των ημιτελικών.

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

2 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ!!!
    ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΝΑΡΑ ΜΑΣ!
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΗΜΟ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ (( ΔΗΜΟΣ ΕΡΑΝΗΣ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.