Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Οι κοινοτικές ενισχύσεις στους παραγωγούς. Πιστώθηκε το 40% από το ποσό της επιδότησης.

Το 40% του συνολικού ποσού των κοινοτικών επιδοτήσεων έχει πιστωθεί από σήμερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών της Μεσσηνίας στην Αγροτική Τράπεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσοστό αυτό αφορά στην πρόοδο των ψηφιοποιήσεων, με δεδομένο ότι η Μεσσηνία έχει μείνει πίσω στη σχετική διαδικασία σε σχέση με άλλους νομούς.
Στο μεταξύ παράταση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2010 δόθηκε στη διαδικασία ψηφιοποίησης των αγροτοτεμαχίων με .........

απόφαση της Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη γεωργία και την αγροτική ανάπτυξη Μάριαν Φίσερ Μπόελ.

Στην ανακοίνωσή της η Κομισιόν τονίζει πως αν δεν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου το σύστημα, με τις διοικητικές διασταυρώσεις, τους επιτόπιους ελέγχους και τους ελέγχους με τηλεανιχνεύσεις δεν θα είναι δυνατόν να χορηγηθούν στους παραγωγούς οι κοινοτικές ενισχύσεις στο σύνολό τους.
Για την εξέλιξη αυτή ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμήχας δήλωσε πως η Ελλάδα δεν θα είναι ικανοποιημένη από την προσέγγιση της Κομισιόν στο θέμα των ψηφιοποιήσεων και πως η ΠΑΣΕΓΕΣ προτίθεται να διεκδικήσει παράταση δυο μηνών ακόμη.

1 σχόλιο:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΤΟ 70% ΕΝΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ 40%. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.