Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

To συνέδριο ενέκρινε την εκλογή του προέδρου από την Βάση

Εγκρίθηκε από το έκτακτο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας η πρόταση της Οργανωτικής Επιτροπής για την αλλαγή Καταστατικού, ώστε ο επόμενος πρόεδρος να εκλεγεί από τη βάση του κόμματος, με ψηφοφορία που θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου.

Η έγκριση έγινε δι' ανατάσεως των χειρών από την συντριπτική πλειοψηφία των παρισταμένων συνέδρων. Την Κυριακή συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι εργασίες του συνεδρίου με πολιτικές ομιλίες των συνέδρων.

Το Σάββατο μίλησαν ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΔ και οι διεκδικητές της ηγεσίας. Οι .........

ομιλίες τους ήταν σε γενικές γραμμές ενωτικές, χωρίς να λείπουν οι αιχμές και η αυτοκριτική. Όλοι, εξάλλου, απηύθυναν πρόσκληση στην κομματική βάση να συμμετάσχει στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου, καθώς στη Ρηγίλλης υπάρχει σχετική αγωνία για την προσέλευση.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου έβλεπε πολυ μπροστά όταν αναλαμβάνοντας να διαχειριστεί την πολιτική καταστροφή που άφηνε πίσω του ο Σημίτης, είχε πει ότι δεν μου αρκεί το "δαχτυλίδι" από τον Σημίτη αλλα θέλω και απο τα μέλη και τους φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. την αποδοχή.
    Αποδείχτηκε ότι ο τύπος έβλεπε πολύ μπροστά.

    Τότε είχε γίνει η πρώτη κουβέντα απο πλευράς ΝΔ να γίνει το ανάλογο και στην ΝΔ.
    Το τότε κομματικό μαντρί την είχε απορρίψει.
    Τωρα τόλμησαν (βλέποντας την πραγματική δημοκρατική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ τότε) να εκλέξουν αρχηγό απο την βάση αλλα και πάλι η νοοτροπία του μαντριού ζει και υπάρχει.

    Θα ψηφίσουν τα μέλη και όσοι γίνουν μέλη στην ΝΔ υπογράφοντας ότι ενστερνίζονται την ιδεολογία της παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.