Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΙΧ: Ερχονται προσφορές στο ύψος της απόσυρσης

Η αγορά αυτοκινήτου αποτελεί έναν δυναμικό κλάδο ο οποίος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μένει στην αδράνεια καθώς απασχολεί περισσότερους από 100.000 εργαζομένους. Ετσι λοιπόν για ακόμη μία φορά οι εισαγωγείς και οι έμποροι αντιδρούν με απίστευτες προσφορές τουλάχιστον για όσο διάστημα έχουν οχήματα εκτελωνισμένα με μειωμένο Τέλος Ταξινόμησης.

Μάλιστα η Chevrolet αλλά και η SsangYong ήδη έχουν ετοιμάσει το νέο πρόγραμμα απόσυρσης βάσει του οποίου οι κάτοχοι παλαιών οχημάτων έχουν το ίδιο οικονομικό όφελος με το ποσό που τους αναλογούσε βάσει των οικονομικών κινήτρων της απόσυρσης!

Επίσης και άλλες εταιρείες όπως η Daihatsu εξακολουθεί να «τρέχει» το πρόγραμμα της απόσυρσης με όφελος για τους ιδιοκτήτες παλαιών οχημάτων έως 1.500 ευρώ.

Παράλληλα και άλλες εισαγωγικές εταιρείες .......

όπως οι Ford, Peugeot, Nissan, Renault, Mazda, Volvo, Citroen, Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Seat, Saab, BMW, Mercedes, Toyota, Suzuki, κ.ά. ετοιμάζουν δικά τους πακέτα «απόσυρσης» παλαιών οχημάτων άκρως ανταγωνιστικά καθώς το 2009 πλησιάζει προς το τέλος του και όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου επιθυμούν να ταξινομήσουν όσον το δυνατόν περισσότερα καινούρια αυτοκίνητα...

Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.