Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Νίκη Πλάτης: Bάρος στους νεαρούς.

Βάρος στην χρησιμοποίηση και αξιοποίηση των νεαρών ταλαντούχων παικτών που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της δίνει η διοίκηση της Νίκης Πλάτης.
Παράλληλα με τις υποχρεώσεις της στον 1ο όμιλο της Β’ τοπικής, η ομάδα των Φιλιατρών, όπως κάνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στους νεαρούς παίκτες.
Σίγουρα την ενδιαφέρουν και τα αποτελέσματα στους αγώνες, όμως προέχει η αξιοποίηση των ταλαντούχων παικτών, το να μάθουν τα μυστικά της μπάλας και να μπορέσουν όταν έρθει η ώρα να μετακομίσουν στην Εράνη.

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Παναγόπουλος, σχετικά με τα παραπάνω, σημείωσε μιλώντας στην “Ε”: .........


«Δουλεύουμε περισσότερο για να αξιοποιήσουμε τους μικρούς παίκτες. Θέλουν περισσότερη δουλειά και παιχνίδια στα πόδια τους έτσι ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν.
Για το λόγο αυτό ρίχνουμε το περισσότερο βάρος μας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές».
Συνεχίζοντας, ο νεαρός προπονητής αναφέρθηκε στον αγώνα της πρεμιέρας, όπου η Νίκη απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στο Δώριο: «Η πρεμιέρα ήταν δύσκολη και όπως γνωρίζετε τέτοια παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις.
Στόχος μας ήταν να μην χάσουμε και τα καταφέραμε. Παίξαμε απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα μέσα στην έδρα της και μπορέσαμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας.
Μια διαφορά σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι πως φέτος δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε με εσωτερικές λύσεις».

Ο κ. Παναγόπουλος δεν παρέλειψε να μας πει και δύο λόγια για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, το οποίο είναι εκτός έδρας, το προσεχές Σάββατο: «Παίζουμε για δεύτερη σερί αγωνιστική εκτός έδρας με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Παναθηναϊκό.
Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Το γεγονός ότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές παίζουμε εκτός έδρας με δυνατούς αντιπάλους είναι και καλό και κακό».
Η προετοιμασία για την πιο πάνω συνάντηση θα ολοκληρωθεί σήμερα με την τελευταία προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο Φιλιατρών. Τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα σε αυτό το ματς. Ο λόγος για τον τραυματία Λεωνίδα Σύλλα, ο οποίος έχει διάταση στην γάμπα, τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, ο οποίος απουσιάζει από τον αγώνα του κυπέλλου με τον Αρι, και τον Γιώργο Λυμπερόπουλο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Αντίθετα επιστρέφει ο Χρήστος Αρβανιταντώνης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο Δώριο γιατί απουσίαζε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.