Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Η πτώση της Ν.Δ. τρόμαξε και το... ΠΑΣΟΚ

Ανοίγει συνεχώς η ψαλίδα μεταξύ ΠΑΣΟΚ- Νέας Δημοκρατίας και στην Ιπποκράτους καταστρώνουν σχέδιο για το πώς θα διαχειριστούν αυτό το φαινόμενο. Για πρώτη φορά σε προεκλογική περίοδο αντί να μειώνεται η διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα, αυξάνεται.

Με βάση και το γεγονός ότι από χθες ισχύει η απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται αποφασισμένο να αντιδράσει καίρια σε περίπτωση που από πλευράς κυβέρνησης εκδηλωθεί προσπάθεια να δημιουργηθεί ψευδής εικόνα ανατροπής του πολιτικού κλίματος. Πάντως από τη μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών των ερευνών προκύπτει σαφώς ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο θα νικήσει στις εκλογές, αλλά θα κατακτήσει εύκολα και την αυτοδυναμία.

Η Ιπποκράτους θεωρεί ότι το κλίμα που .......

έχει διαμορφωθεί στο εκλογικό σώμα δεν ανατρέπεται, καθώς η διαφορά που κατέγραψαν και οι χθεσινές δημοσκοπήσεις, οι τελευταίες που δημοσιεύονται πριν από τις κάλπες, δείχνουν ότι η κατάσταση έχει παγιωθεί. Κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος, δήλωσε στα «ΝΕΑ», ότι το κόμμα «δεν εφησυχάζει ούτε παραγνωρίζει ότι έως τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, απομένουν δύο γεμάτες εβδομάδες. Συνεχίζουμε σταθερά στον ίδιο δρόμο και ελπίζουμε ότι ο ελληνικός λαός θα επιβραβεύσει την προσπάθειά μας. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν εφησυχάζουμε.
θα αγωνιστούμε μέχρι την τελευταία ώρα για να φτάσει το πρόγραμμά μας μέχρι το τελευταίο σπίτι, μέχρι τον τελευταίο πολίτη».

Το πρόγραμμα.

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ επρόκειτο να παρουσιαστεί αύριο σε εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά κρίθηκε επιβεβλημένο η παρουσίαση να αναβληθεί λόγω της διεξαγωγής των δύο ντιμπέιτ, τη Δευτέρα και την Τρίτη. Τώρα αναζητείται νέα ημερομηνία για την παρουσίαση του προγράμματος, εκδήλωση στην οποία το ΠΑΣΟΚ θέλει να δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Με βάση το βεβαρημένο εκ των πραγμάτων πρόγραμμα του κ. Παπανδρέου, φαίνεται ότι τελικά η παρουσίαση θα γίνει την επόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο χώρο.

Πέρα από αυτό, το ΠΑΣΟΚ πρόκειται να οργανώσει σε στυλ Ομπάμα μια τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου με κοινό, το οποίο θα του υποβάλει ερωτήσεις για όλα τα θέματα της προεκλογικής περιόδου, και βεβαίως και για το περιεχόμενο του κυβερνητικού προγράμματος του Κινήματος. Επίσης στο διάστημα των 15 ημερών που απομένουν έως τις εκλογές, ο κ. Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει στοχευμένες παρεμβάσεις σε προβληματικά πεδία του κρατικού μηχανισμού.

Πέντε μεγάλες συγκεντρώσεις

Με πέντε μεγάλες συγκεντρώσεις- όπως έγινε γνωστό από το επιτελείο της Ιπποκράτους- θα ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία το ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Πληροφορίες από την Ιπποκράτους ανέφεραν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει την προσεχή Παρασκευή (25/9) στο Ηράκλειο, και εν συνεχεία θα μιλήσει την Κυριακή (27/9) στη Λάρισα, την Τρίτη (29/9) στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη (1/10)

στην Αθήνα, και θα ολοκληρώσει την εκστρατεία την Παρασκευή (2/10) για λόγους συμβολικούς, στην Πάτρα.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.