Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Εντείνονται οι φήμες για πρόωρες εκλογές

Πυκνώνουν οι φήμες ότι ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα απευθύνει σήμερα διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό ακόμη και εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο. Πληροφορίες θέλουν τον Πρωθυπουργό να εξαγγέλλει εκλογές για τις 11 ή τις 18 Οκτωβρίου.

Τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα αποκαλύψει τις προθέσεις του και την απόφασή του για τη προκήρυξη ή μη πρόωρων εκλογών ακόμα και πριν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Πειραιώς της ΝΔ Aναστάσιος Νεράντζης, σε δηλώσεις του στον Alpha 989.

Στην ερώτηση μάλιστα αν το πολυαναμενόμενο ........

διάγγελμα του πρωθυπουργού θα γίνει πριν τη ΔΕΘ ο κ. Νεράντζης απάντησε: «Εκτιμώ πως ναι, δεν έχω πληροφόρηση, η δική μου πολιτική αίσθηση με ωθεί σε αυτό το συμπέρασμα».

Σε πλήρη προεκλογική ετοιμότητα και «διάταξη μάχης» βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ όπως τονίσθηκε χθες στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, καθώς κυριαρχεί η εκτίμηση ότι οι εκλογές είναι προ των πυλών.

Σημειώνεται τέλος, ότι νωρίς το πρωί ανακοινώθηκε η αναβολή προγραμματισμένων για σήμερα συναντήσεων των υπουργών Μεταφορών και Πολιτισμού, γεγονός που καταδεικνύει ότι απομένουν λίγες ώρες για το πολυαναμενόμενο διάγγελμα του πρωθυπουργού με το οποίο ο κ. Καραμανλής θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.