Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Κύπελλο Μεσσηνίας: Εράνη - Σπερχογεία 1-2. Ήττα χωρίς συνέπειες.

Ήττα χωρίς συνέπειες για την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Μεσσηνίας είχε χθές το απόγευμα η Εράνη στον δεύτερο αγώνα (Εντός έδρας αυτή την φορά) της φάσης των "16".
Να θυμίσουμε ότι η Εράνη στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει με άνεση 1-4 την Σπερχογεία και έτσι χθές ο προπονητής της Εράνης Πατρίκ Ενγκεμά είχε την "πολυτέλεια" να δοκιμάσει και άλλους παίκτες μιας και το σκορ του πρώτου αγώνα του το επέτρεπε.

Η Εράνη ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε ευκαιρίες μες τον Σάκη Ψάρρη να ανοίξει το σκόρ.
Παρά τις ευκαιρίες το γκολ δεν ερχόταν μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όπου ο Χαριάτης με πέναλτι διαμόρφωσε το 1 - 0 για την Εράνη.

Στην επανάληψη η Εράνη φάνηκε διαφορετική και τα λάθη με τα κενά που υπήρξαν στην .........

άμυνα έκαναν την Σπερχογεία να ανατρέψει το σκορ και με δυο γκολ να απειλήσει την Εράνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εράνη έμεινε με 10 παίκτες μετα τον τραυματισμό του Γκίνο στο 81 και ο προπονητής της Εράνης είχε εξαντλήσει τις αλλαγές του.

Το Φίλμ του Αγώνα.

Στο 3 Ο Ψάρης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 12 Ο Ψάρρης έχασε κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν μετα απο βαθειά μπαλιά που του έγινε βρέθηκε τετ α τετ με τον Μάρη. Ο Ψάρρης τον πλάσαρε και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 15 Ο δικαίος απο αριστερά έπιασε μεταβίβαση του Χριστόπουλου και έκανε δυνατό σουτ πολυ ψηλά πάνω απο το δοκάρι.

Στο 23 Ο Ψάρρης βρέθηκε έξω απο την περιοχή της Σπερχογείας. Έκανε το σουτ και ο Μάρης έπεσε χωρίς να καταφέρει να μποκάρει σταθερά. Η Μπλάλα πήγε στον Δωδεκάτο και εκείνος με την σειρά του την απομάκρυνε απο την περιοχή με δυνατό σουτ.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η Εράνη κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Χαριάτης το οποίο εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1 - 0 για την Εράνη.

Στην επανάλληψη ο Χαριάτης έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Εράνης στο 48 αφού το σουτ που έκανε βρήκε στο Δεξί δοκάρι του Μάρη και απομακρύθηκε απο τους αμυντικούς της Σπερχογείας.

Στο 52 ο Κόλλιας απο αριστερά έκανε δυνατό σουτ λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55 ο Δικαίος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας της Εράνης κάνοντας σουτ για γκολ. Ο Αθανασόπουλος έπεσε και απέκρουσε και ο Ανδριόπουλος την έβγαλε εκτός.

Στο 60 ο Χριστόπουλος βρισκόμενος στην καρδιά της άμυνας πλάσαρε απο κοντά τον Αθανασόπουλο ο οποίος έπεσε και απέκρουσε. Η μπάλα επέστρεψε στον Χριστόπουλο όπου με δεύτερο σουτ διαμόρφωσε το 1 - 1.

Στο 67 ο Γεωργιόπουλος με δύναμη βρέθηκε τετ α τετ με τον Μάρη απο αρκετά δεξιά. Έκανε την πλάγια σέντρα η μπάλα πέρασε παράλληλα από το τέρμα. Ο Μάρης δεν κατάφερε να μπλοκάρει και έφτασε στον Δικαίο όπου με δυνατό σουτ την απομάκρυνε προς το κέντρο.

Στο 80 Ο Χριστόπουλος σε αντεπίθεση της Σπερχογείας βρέθηκε τετ α τετ με τον Αθανασόπουλο ο οποίος βρέθηκε πολύ έξω από την εστία του. Τον πλάσαρε και πέτυχε το 1 - 2.

ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάννης, Παναγιωτίδης (80’ Μιχαλακόπουλος), Ανδρεόπουλος, Κώτσος (60’ Γκίνος), Τσιριγώτης, Χαριάτης, Κόλλιας (63’ Χρονόπουλος), Θ. Γεωργιόπουλος, Ψάρρης.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μάρης, Γεωργαντάς, Φ. Γεωργιόπουλος, Χρ. Χριστόπουλος (46’ Δουρούμης), Δωδέκατος, Καράμπελας, Αργ. Δικαίος, Αντ. Χριστόπουλος, Φωτεινάκης, Κουτσοπέτρος (55’ Μπουζαλής), Κουκάς (61’ Σωτηράκος).

Φωτογραφίες από τον Αγώνα.

994.jpg (228 KB) 995.jpg (257 KB) 996.jpg (368 KB) 998.jpg (272 KB) 999.jpg (300 KB) 1000.jpg (329 KB) 1002.jpg (289 KB) 1003.jpg (203 KB) 1004.jpg (373 KB) 1005.jpg (313 KB)

Ρεπορτάζ Φιλιατρά News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.