Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟN ΑΕΤΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στον Αετό, χωριό του δήμου Αετού Μεσσηνίας είναι αφιερωμένο το τρίτο μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ «ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ» που δημιούργησε η σχολή πληροφορικής «ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ» (Μεσσήνη).

Το ντοκιμαντέρ το οποίο μπορούν να δουν όσοι επιθυμούν στο ίντερνετ στη διεύθυνση aetosmess.blogspot.com παρουσιάζει τις ομορφιές του χωριού.
Συγκεκριμένα παρουσιάζεται η σημερινή εικόνα του χωριού με τις «κρυμμένες» ομορφιές του. Η καταπληκτική θέα στα Νόμια Όρη και το Τετράζιο τα γραφικά σοκάκια με τα παλιά και καλοδιατηρημένα σπίτια και αρχοντικά με τις περιποιημένες αυλές προβάλλονται στο ντοκιμαντέρ.

Επίσης προβάλλεται και το πιο όμορφο σημείο του χωριού το Κεφαλόβρυσο που με τα αιωνόβια πλατάνια, τα τρεχούμενα νερά και τη μικρή λίμνη συνθέτουν έναν «επίγειο παράδεισο».
Στόχος του ντοκιμαντέρ είναι η προβολή του χωριού που σήμερα αποτελεί μια ........

εναλλακτική πρόταση τουρισμού καθώς διαθέτει καφετέριες εστιατόρια για την υποδοχή των επισκεπτών και μνημεία όπως η «παλιά εκκλησιά» του 9ου αιώνα.

Το συντονισμό της ομάδας παραγωγής του ντοκιμαντέρ είχε ο διευθυντής της σχολής «ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ» Γιάννης Λάσκαρης και τη τεχνική επιμέλεια ο Γιάννης Λαγογιάννης.
Το ντοκιμαντέρ εκτός από το διαδίκτυο (aetosmess.blogspot.com) διανέμεται δωρεάν σε cd-rom .
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6945568387 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση laskaris0@gmail.com.

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.