Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Αποκτά ασθενοφόρο η περιοχή της Πυλίας

Ασθενοφόρο αποκτά η περιοχή της Πυλίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της περιοχής.
Αυτό δήλωσε σήμερα ο νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος σε συνάντηση που είχε με τον Υποδιοικητή της 6ης ΔΥΠΕ κ.Ντίνο Τσερώνη, το Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Δημοσθένη Σωτηρόπουλο, το Δήμαρχο Αίπειας κ. Νίκο Αναστασόπουλο, τη Διεθύντρια Υγείας της ΝΑΜ κα Αικατερίνη Σπέντζουρα και την διοικητική υποδιευθύντρια του Νοσοκομείου κα Γεωργία Λιακέα για το θέμα κάλυψης με ασθενοφόρο της περιοχής της ανατολικής & νότιας Πυλίας.

Ο κος Δράκος, σε δηλώσεις που έκανε για το θέμα, είπε:..........


« Ήδη έχει βρεθεί το ασθενοφόρο, θα παραλειφθεί κι ένα καινούργιο ασθενοφόρο, που θα είναι στη διάθεση της περιοχής και συζητήσαμε την κάλυψη με οδηγούς όπου υπάρχει έλλειψη.
Αποφασίστηκε να διατεθεί ένας οδηγός από το Δήμο Αίπειας, ένας οδηγός από το Δήμο Κορώνης, δύο οδηγοί από το Νοσοκομείο κι ένας οδηγός από τη ΝΑΜ και συγκεκριμένα με τη διαδικασία της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ για να καλυφθούν και τα ωράριά τους πλήρως, έτσι ώστε να έχουμε πλήρη κάλυψη της περιοχής αυτής.
Θα εκδώσει απόφαση ο κ.Διοικητής και η Υγειονομική Περιφέρεια για τη στελέχωση και την κίνηση του ασθενοφόρου, τη στάθμευσή του ανάλογα και με τα ωράρια που θα επιλεγούν και δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σε ότι αφορά τον οδηγό που θα διαθέσει η ΝΑΜ, πρέπει να σας ενημερώσω ότι ήδη επικοινώνησα και με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Νομ/κού Συμβουλίου οι οποίοι συμφώνησαν κι έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ και το απαιτούμενο κονδύλι προκειμένου να προβεί στην εξεύρεση ενός οδηγού, ο οποίος μάλιστα θα είναι από τη συγκεκριμένη περιφέρεια για να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα.

Θέλω να χαιρετίσω αυτή την εξέλιξη, να ευχαριστήσω την Υγειονομική Περιφέρεια, Το Νοσοκομείο, το Υπουργείο που έδρασαν γρήγορα και μας έδωσαν τη δυνατότητα χρήσης του ασθενοφόρου αυτού αλλά παράλληλα είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα αντιμετωπιστεί και το ζήτημα του προσωπικού γιατί είναι κάτι που ταλανίζει κι άλλες υπηρεσίες υγείας αλλά και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκηση. Θεωρώ ότι είναι κάτι το οποίο το συντομότερο δυνατόν οφείλουμε να το αντιμετωπίσουμε ως συγκροτημένη ελληνική πολιτεία.

Επιπλέον ο Δήμαρχος Κορώνης κ.Θεόδωρος Σαλαντής συμφωνεί γι΄ όλα αυτά έχουμε συνεννοηθεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.