Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Έντονες αντιδράσεις για κεραία τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία

Την έντονη αντίδραση κατοίκων της Κυπαρισσίας προκάλεσε η πρόθεση της εταιρείας Τellas να εγκαταστήσει κεραία τηλεφωνίας σε ιδιόκτητο χώρο πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Μάλιστα το θέμα έφτασε στο δημοτικό συμβούλιο που συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης, το οποίο και πήρε ομόφωνη απόφαση για τη μη αποδοχή τοποθέτησης οποιασδήποτε κεραίας τηλεφωνίας εντός του ιστού της πόλης.
Χθες το πρωί όταν συνεργείο (προφανώς από την εταιρεία) προσπάθησε να συνεχίσει τις εργασίες που ήδη είχαν ξεκινήσει με σκάψιμο σε ιδιόκτητο χώρο, συνάντησε τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής που τους σταμάτησαν άμεσα, ενημερώνοντας παράλληλα το δήμο.

Το θέμα όμως πήρε νέα τροπή καθώς όπως μας επισήμανε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σωτήρης Τσίγγανος που ήταν στο σημείο, οι .........

εργάτες του επέδειξαν έγγραφο του δήμου με το οποίο τόνισαν ότι έχουν την άδεια να κάνουν τις σχετικές εργασίες. Ολα αυτά τη στιγμή που στο συμβούλιο που είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ από το δήμαρχο Γιώργο Σαμπαζιώτη και από τον αντιδήμαρχο Γρηγόρη Γκότση είχε επισημανθεί ότι μόλις προχθές ενημερώθηκαν ότι υπάρχει πρόθεση να τοποθετηθεί κεραία και αμέσως κίνησαν τις διαδικασίες να ενημερωθούν για το τι έχει γίνει και αν έχουν δοθεί οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις.

Μάλιστα χθες που θέσαμε το θέμα του συγκεκριμένου εγγράφου ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Γκότσης μας τόνισε πως το σχετικό έγγραφο που έχει ημερομηνία 23/6/2009 και έχει δοθεί από το δήμο είναι για άδεια τομής του οδοστρώματος για ένα συγκεκριμένο μήκος, αφού τους είχε γίνει αίτηση προς το δήμο έχοντας επισυνάψει και τα σχετικά σχεδιαγράμματα.
Από πουθενά δεν προκύπτει η εγκατάσταση κεραίας, στα πλαίσια ,όπως αναφέρει και η αίτηση που έχει κατατεθεί προς το δήμο, του προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας και την συνεργασία Tellas – OTE, μάλιστα επισήμανε ότι από την πρώτη στιγμή έψαξαν το ζήτημα και η προφορική ενημέρωση που είχε χθες από Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ήταν ότι δεν έχει δοθεί καμία άδεια για τοποθέτηση κεραίας στην Κυπαρισσία.

Ενώ ήδη από το πρωί είχε σταλεί και σχετικό έγγραφο προς την αστυνομία στο οποίο χαρακτηριστικά ανέφερε «Μετά από καταγγελίες δημοτών μας ότι ξεκίνησαν εργασίες τοποθέτησης κεραίας τηλεφωνίας σε χώρο νοτίως του κτηρίου του ΟΤΕ, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να μην επιτρέψει την τοποθέτηση οποιασδήποτε κεραίας μέσα στην πόλη, προκειμένου να προστατέψει την υγεία των πολιτών.
Παρακαλούμε να προβείτε στις ανάλογες ενέργειες προκειμένου να ελεγχθεί η νομιμότητα της τοποθέτησης.
Όσον αφορά την υπηρεσία μας δεν αποδεχόμαστε σε καμία περίπτωση την τοποθέτηση ανάλογων κεραιών στην πόλη μας».
Οσον αφορά την απόφαση που λήφθηκε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα τέθηκε εκτός ημερησίας διάταξης από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θανάση Πετρόπουλο ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής για αυτό και ο δήμος θα πρέπει να κινηθεί άμεσα και να σταθεί αλληλέγγυος στους πολίτες.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Γκότσης τόνισε ότι οι άδειες δίνονται από την ΕΕΤΤ και αύριο (χθες) θα ξέρουμε αν υπάρχει, ενώ και ο δήμαρχος αρχικά σημείωσε ότι ίσως θα πρέπει πρώτα να εξεταστεί αν είναι εκπομπής ή λήψης και τι κεραία είναι αυτή.
Στις επόμενες τοποθετήσεις τους όμως τόσο ο κ. Πετρόπουλος όσο και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σωτήρης Τσίγγανος ζήτησαν να υπάρχει άμεσα μια ομόφωνη απόφαση για να μην επιτραπεί η τοποθέτησή της, με τον κ. Τσίγγανο να επισημαίνει ότι είναι αδιανόητο ο δήμος σε τέτοια θέματα να μην είναι ενήμερος και να τα μαθαίνει τελευταία στιγμή.

Κλείνοντας τη συζήτηση ο δήμαρχος συμφώνησε να παρθεί μια ομόφωνη απόφαση εκφράζοντας την αντίθεση του δήμου στο να τοποθετηθούν κεραίες τηλεφωνίας στα όρια της πόλης, ώστε να μη δημιουργηθεί κανένα προηγούμενο και για μελλοντικές τέτοιες καταστάσεις.

Πηγή: Ελευθερία

UPDATE 11/7/2009 ΩΡΑ 18:00
Τα σχόλια που ακολουθούν δεν εκφράζουν το Φιλιατρά News.


15 σχόλια:

  1. Κ ΔΗΜΑΡΧΕ Κ ΚΥΡΙΕ ΓΚΟΤΣΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΧΤΗΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ;ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ Κ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ Κ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ'ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ Κ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ Κ ΚΛΙΜΑΚΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΠΙΕΣΗ ΣΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ Κ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΠΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ Κ Χ......Η ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ''ΟΦΕΛΗ''.ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ Κ ΣΥΝΤΟΜΩ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ Κ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ''ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ '' ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.ΑΓΡΥΠΝΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΕΞΩ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ
    ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα καλα υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που νοικιαζουν τις ταρατσες τους οταν ξερουν οτι θα κανουν κακο στους συνανθρωπους τους;τι ανθρωποι ειναι αυτοι;εχει χαθει η ανθρωπια.αρα η κοινωνια μας ειναι σαπια.τι τερατα εχουν παρησφρειση μεσα.λυπαμαι για τη καταντια της κοινωνια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΣΤΕ.ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. opws ta les megale prepi o dimarxos sas na einai kyrios......to epiases to yponooymeno.tha exoyme k emeis tetoia peristatika sta filiatra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτού του είδους οι άνθρωποι για τα λεφτά πουλάνε και την μάνα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ Κ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ '''ΕΦΙΑΛΤΕΣ''' ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΛΙΟΙ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ(ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ-ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδη διαβασα το δημοσιευμα κ τα σχολια θα ηθελα να παρω θεση γιατι τυχαινει να ειμαι ενας εκ των πρωταγωνιστων της υποθεσης.Μενω απεναντι απο τον κ χ....η που θα μισθωνε την ταρατσα του στην εταιρια κινιτης τηλεφωνιας.Η εν λογω εταιρια χωρις να εχει αδεια απο την αρμοδια αρχη(ΕΕΤΤ),πηγε να εγκαταστησει την κεραια λεγοντας οτι προκειται ,οχι για κεραια κιν,τηλεφωνιας αλλα σταθερης τηλεφωνιας.Σε επικοινωνια που ειχαμε με τους τεχνικους της(ΕΕΤΤ)μας εδωσαν να καταλαβουμε οτι τετοια κεραια δεν υπαρχει.μονο ο ΟΤΕ εχει γιατι ειναι η μονη εταιρια που εχει την υποδομη στην ΕΛΛΑΔΑ για να στηριξει αυτο το δικτυο.Εδω πρεπει να πουμε οτι ο Δημαρχος εχει μεγαλη ευθυνη για αυτο το θεμα γιατι ενω δεν γνωριζε το αντικειμενο πηγε κ υπογραψε στην εν λογω εταιρια να ξεκινησουν τις εργασιες.Ευτυχως τα αντανακλαστικα των πολιτων ηταν γρηγορα.Για τον κ Δημαρχο λυπαμαι γιατι σαν νεος ανθρωπος που ειναι επεσε σε πολλες αντιφασεις κ θα επρεπε να ηταν πιο ενημερωμενος σε θεματα που αφορουν τους συμπολιτες του κ ειδικοτερα σε θεματα υγειας.Συγνωμμη κ Χ......η κ Δημαρχε αν σας καναμε χαλαστρα στα σχεδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΛΕΥΡΑ.Κ ΠΟΛΥ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ''ΠΟΛΥΞΕΡΟΥΣ'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ(ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ.ΚΥΡΙΟΙ α)ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ;ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ; β)ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Κ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; γ)ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ; δ)ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ Κ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ; ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ.ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ Κ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΕΡΑΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΠΙΣΣΑ Κ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ Κ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΓΛΩΣΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα ήθελα να ενημερώσω τους κυρίους που έγραψαν τα σχόλιά τους πιο πάνω για την παντελή άγνοιά τους στο θέμα των εκπομπών ραδιοκυμάτων και της σημασίας αυτών για την υγεία.

    Ενδεικτικά και μόνο θα πω ότι όσο πιο μακριά βρίσκεται ο σταθμός βάσης της κινητής τηλεφωνίας από το κινητό τηλέφωνο που φαντάζομαι όλοι έχουν στην κατοχή τους, τόσο περισσότερη ισχύ αυτό εκπέμπει για να διατηρήσει την ποιότητα της συνομιλίας τους...

    ... με αποτέλεσμα να ψήνουν καλύτερα τον εγκέφαλό τους από την κεραία που απέχει ελάχιστα εκατοστά από αυτόν.

    Αν δε γνώριζαν ότι η ενέργεια που φτάνει σε κάθε σημείο από την εκπομπή μιας κεραίας είναι αντιστρόφως ανάλογη της απόστασης και μάλιστα στο τετράγωνο, θα καταλάβαιναν ότι είναι πολύ πιο βλαβερό ένα κινητό που εκπέμπει δυνατά για να πιάσει μια μακρινή κεραία σε κοντινή απόσταση από τον εγκέφαλο, παρά μια κεραία εγκατεστημένη στο κέντρο της πόλης που εκπέμπει σε χαμηλή ισχύ, και σε αντίστοιχα χαμηλή ισχύ εκπέμπουν και τα κινητά των κατοίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.