Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

«Κύριε Διοικητά του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, παραιτηθείτε!!!»

Απόφαση – καταπέλτη και ταυτόχρονα κόλαφο για το Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Φώτη Δρούμπαλη, εξέδωσε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Προστασίας Συνδικαλιστικών Στελεχών του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας.

Το θέμα αφορά τη δίωξη του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Ι. Καναβού, ο οποίος σε υπόμνημα που συνυπέγραψε με τη Νοσηλεύτρια κ. Δ. Σ. στις 12/11/07, ανέφεραν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου τις συνθήκες που επικρατούσαν, και τους ελλοχεύοντες κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια ασθενών και προσωπικού, στα Χειρουργεία του Νοσοκομείου.

Έκτοτε, η Ομοσπονδία μας ξεκίνησε αγώνα για την αποκατάσταση του Προέδρου της, με αποτέλεσμα την έκδοση της υπ. αριθμ. 35/2009 απόφασης, που δικαιώνει πλήρως τον κ. Καναβό, και αποφαίνεται για τις πράξεις του κ. Δρούμπαλη χαρακτηρίζοντάς τες ¨μη σύννομες και αναγκαίες¨, αλλά ως ¨αποτέλεσμα εμπάθειας, με ..........

σκοπό να πλήξουν τη συνδικαλιστική του δράση, και το κύρος του ως Συνδικαλιστή¨…

Η Ομοσπονδία μας αισθάνεται δικαιωμένη από την εν λόγω απόφαση, και περισσότερο γιατί συνέβαλε με τις ενέργειες και τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση, στην ολική ανακατασκευή των Χειρουργείων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, που σήμερα είναι σε εξέλιξη.
Απομένει η έμπρακτη αποκατάσταση των Συναδέλφων μας, αλλά και το γεγονός ότι ο κ. Δρούμπαλης θα πρέπει να διευκολύνει τον Πολιτικό του Προϊστάμενο, Υπουργό Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο, υποβάλλοντας την παραίτησή του…

Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.

apofasi_kanavos.jpg (789 KB) . apofasi_kanavos2.jpg (1008 KB) . apofasi_kanavos3.jpg (926 KB) . apofasi_kanavos4.jpg (400 KB)

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ.ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ Κ ΑΝΙΔΕΟΙ.ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΤΟΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΙ ΄''ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ''.ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΕΥΘΙΞΙΑ Κ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΟΝΟ ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠ........Κ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ(ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.