Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Vodafone: Χαμηλότερες χρεώσεις περιαγωγής στην Ε.Ε. από 1η Ιουλίου 2009

Η Vodafone με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει τους καταναλωτές για τις ακόλουθες μειώσεις τιμών για χρεώσεις φωνητικών κλήσεων και SMS κατά τη περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

1. Νέες μειωμένες χρεώσεις φωνητικών κλήσεων κατά τη διάρκεια περιαγωγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ισχύ από 1 Ιουλίου 2009

Πιο συγκεκριμένα:

1. Οι εξερχόμενες κλήσεις περιαγωγής που εκκινούν από δίκτυα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Νορβηγίας, Ισλανδίας, Λιχτενστάιν και Ελβετίας και που θα τερματίζουν σε δίκτυα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (συμπεριλαμβανομένης της .........

Ελλάδας), ή μέσα στις Νορβηγία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Ελβετία θα χρεώνονται με:

* 0,5069 € / λεπτό (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για συνδρομητές με συμβόλαιο
* 0,5100 € / λεπτό (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για πελάτες καρτοκινητής και καρτοπρόγραμματος.

Οι εισερχόμενες κλήσεις κατά τη διάρκεια της περιαγωγής σε δίκτυα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Νορβηγίας, Ισλανδίας, Λιχτενστάιν και Ελβετίας θα χρεώνονται με:

* 0,1860 € / λεπτό (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για συνδρομητές με συμβόλαιο
* 0,2220 € / λεπτό (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για πελάτες καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος


2. Μείωση τιμών για αποστολή SMS κατά τη διάρκεια περιαγωγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ισχύ από 1 Ιουλίου 2009

Η νέα τιμή που αφορά στην αποστολή SMS από τα δίκτυα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά την περιαγωγή μειώνεται στα 0,131 € / SMS (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).


3. Αναπροσαρμογή του τρόπου τιμολόγησης κλήσεων κατά τη διάρκεια περιαγωγής

Mε ισχύ από 1 Ιουλίου 2009, για τις εξερχόμενες κλήσεις κατά τη περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η τιμολόγηση παραμένει ανά δευτερόλεπτο και η ελάχιστη χρέωση μειώνεται στα 30 δευτερόλεπτα ενώ δεν θα υπάρχει πλέον ελάχιστη χρέωση για τις εισερχόμενες κλήσεις περιαγωγής.

Με ισχύ από 22 Ιουνίου 2009, για τις εξερχόμενες κλήσεις κατά τη περιαγωγή σε δίκτυα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η χρέωση μετά την ελάχιστη χρεώσιμη διάρκεια αναπροσαρμόζεται και θα γίνεται ανά 60 δευτερόλεπτα. Η ελάχιστη χρεώσιμη διάρκεια παραμένει στα 60 δευτερόλεπτα

Αντίστοιχα και με ισχύ από 22 Ιουνίου 2009, κατά τη διάρκεια περιαγωγής σε δίκτυα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η ελάχιστη χρεώσιμη διάρκεια εισερχομένων κλήσεων αναπροσαρμόζεται στα 60 δευτερόλεπτα, ενώ η χρέωση μετά την ελάχιστη χρεώσιμη διάρκεια αναπροσαρμόζεται και θα γίνεται ανά 60 δευτερόλεπτα.

4. Μείωση τιμών για εξερχόμενες κλήσεις προς Ελλάδα από τα δίκτυα των χωρών της Ζώνης 6

Οι νέες μειωμένες χρεώσεις ανά λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις περιαγωγής προς Ελλάδα που θα ισχύουν από 22 Ιουνίου 2009 είναι οι ακόλουθες:

* 5,8071 € / λεπτό (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για συνδρομητές με συμβόλαιο
* 6,0020 € / λεπτό (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για πελάτες καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος

Η ταξινόμηση των χωρών στη Ζώνη 6 είναι η ακόλουθη: Αργεντινή, Μπενίν, Γκαμπόν, Μογγολία, Τανζανία, Ουζμπεκιστάν, Ζιμπάμπουε

Καμία αλλαγή δεν πραγματοποιείται σε όλες τις χρεώσεις του προγράμματος Vodafone Passport για τους συνδρομητές με συμβόλαιο και για συνδρομητές με καρτοκινητό ή με καρτοπρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.