Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Διεύψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα για τον παλετοποιητή ο Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας.

Σε λάθος πληροφόρηση απέδωσε ο Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας το όλο θέμα που δημοσιεύθηκε στο blog Bάλτα Τριφυλίας σχετικά με την τοποθέτηση του μπαλοποιητή απορριμάτων.
Στην mini συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Φιλιατρών για το θέμα, χαρακτήρισε ψεύτικα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πραξικόπημα από τον Δήμο Φιλιατρών

Στην ίδια συνέντευξη Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας υποστήριξε ότι ο Δήμος Φιλιατρών και ο Δήμος Γαργαλιάνων βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία και ουδέποτε ο Δήμος Φιλιατρών δεν έκανε "πραξικοπηματικά" επιλογή του χώρου.
προτάθηκαν απο πλευράς μας κάποια σημεία και τώρα είναι σειρά του Δήμου Γαργαλιάνων να υποδείξει σημεία.
Σημείωσε ότι για να τοποθετηθεί ο μπαλοποιητής θα πρέπει να πάρει αρχαιολογικές απαλλαγές, περιβαλλοντολογικές απαλλαγές και ......

όλα τα σχετικά.
Απο την συνέντευξη δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλ΄λυτερα λόγια για την Βάλτα αλλα και να ρίξει το μπαλάκι για την επιλογή της θέσης στον Δήμο Γαργαλιάνων ενώ σε ερώτηση μας αν θα κινηθεί νομικά ο Δήμος προς τον πρόεδρο της Βάλτας μας είπε ότι δεν θα κινηθεί δικαστικά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν δικαστήρια. Στην πολιτική υπάρχει η Αλήθεια και αυή φαίνεται. Αργά ή γρήγορα η αλήθεια φαίνεται.

Σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του Κου Ξύγκα όπως ακριβώς τις παραχώρησε στο Φιλιατρά News.



Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: Καταγγελία για την θέση του παλετοποιητή της Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.