Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Μεσσήνιων Φοιτητών

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Συλλόγου Μεσσηνίων Φοιτητών (ΣΥΜΕΦ) προχθές το βράδυ στο ξενοδοχείο «Εσπέρια» στην Αθήνα.

Εκατοντάδες νέες και νέοι της Μεσσηνίας με λαμπερά πρόσωπα και γλυκύτατα χαμόγελα ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα του ΣΥΜΕΦ και συμμετείχαν στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ενώ παράλληλα συνεισέφεραν και στο ταμείο που υπήρχε για την ενίσχυση πολύτεκνων οικογενειών της Μεσσηνίας, μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου σε συνεργασία με τον Μ.Κ.Ο. "Θεόφιλος".

Την εκδήλωση και τον Σύλλογο τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος που ευλόγησε και την πίτα, η υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Σοφία Καλαντζάκου, οι βουλευτές κ.κ. Δημήτρης Κουσελάς, Μιχάλης Κατρίνης και Θάνος Πλεύρης, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κα Νάντια Γιαννακοπούλου, οι ..........

αντινομάρχες κ.κ. Στάθης Αναστασόπουλος και Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος» κ. Γιάννης Ναυπλιώτης, ο δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στον Δήμο Κυπαρισσίας κ. Θανάσης Πετρόπουλος, Μεσσήνιοι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Πανταζής, εκπρόσωπος της ΝΕ.Ο.Σ., ο αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Χρ. Τεντόμας, η υπεύθυνη Επικοινωνίας του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας και Μέλος του ΣΥΜΕΦ κα Έλενα Βλάχου από την Κυπαρισσία, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Λούτος, ο γραμματέας του Συλλόγου Κυπαρισσίων της Αθήνας «Η Αρκαδιά» κ. Γιώργος Κορμάς.

Μηνύματα έστειλαν ο υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Μεσσήνιος υπουργός Πολιτισμού κ. Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου, ο υπουργός Παιδείας κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΜΕΦ κ. Γιώργος Τσεκουράς ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στον ΣΥΜΕΦ, για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του οποίου μίλησε ο υπεύθυνος Οργανωτικού κ. Βασίλης Χαλουλάκος.

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, εξήραν το έργο και την προσφορά του Συλλόγου σημειώνοντας και τονίζοντας την αξία και τη σημασία που έχει, ιδιαίτερα στη εποχή μας, η παρουσία και η δράση ενός δυναμικού Συλλόγου Νέων, όπως είναι ο ΣΥΜΕΦ.

Πηγή: Επικαιρότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.