Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Τα 3.500 χλμ έφτασε το ιδιόκτητο δίκτυο της HOL

hellas online network - Technews.grΜε το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών μετά τον ΟΤΕ, η hellas online εδραιώνει την παρουσία της ως ο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενος πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών.

Το οπτικό δίκτυο της hellas online έχει επεκταθεί κατά 1.000 χλμ. από τις αρχές του χρόνου, φτάνοντας τα 3.500 χλμ το Νοέμβριο του 2008 καλύπτοντας την ηπειρωτική Ελλάδα κατά το μεγαλύτερο μέρος της, ενώ οι συνολικές επενδύσεις για την ανάπτυξη του ιδιόκτητου δικτύου έχουν φτάσει περίπου τα 152 εκατ ευρώ. Παράλληλα οι συνεγκαταστάσεις του δικτύου της hellas online σε κόμβους του ΟΤΕ, φτάνουν τις 162, καθιστώντας την εταιρία τον μεγαλύτερο πάροχο αποδεσμοποίησης τοπικού βρόχου από πλευράς γεωγραφικής κάλυψης. Οι υπηρεσίες hol telephony και double play για εταιρικούς και οικιακούς πελάτες, μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της hellas online είναι πλέον διαθέσιμες σε 84 πόλεις, στους 44 από τους 51 νομούς της χώρας, καλύπτοντας ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας.

Συγκεκριμένα οι νομοί που καλύπτονται από το δίκτυο της hellas online είναι οι ακόλουθοι:

Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Άρτα, Αττική, Αχαΐα, Βοιωτία, Γρεβενά, Δράμα, Δωδεκάνησα, Έβρος, Εύβοια, Ζακύνθος, Ηλεία, Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Κιλκίς, Κοζάνη, Κορινθία, Κυκλάδες, Λακωνία, Λάρισα, Λασίθι, Λέσβος, Μαγνησία, Μεσσηνία, Ξάνθη, Πέλλα, Πιερία, Πρέβεζα, Ρέθυμνο, Ροδόπη, Σάμος, Σέρρες, Τρίκαλα, Φθιώτιδα, Φλώρινα, Χανιά, Χίος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις περιοχές που καλύπτει το δίκτυο της hellas online, επισκεφθείτε το www.hol.gr ή καλέστε στο 13844.

Πηγή: Tech News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.