Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΔΡΙΜΗΣ

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας, 13.5.2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Δημήτρης Α. Δριμής, στελέχη και υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας.
Ο Δημήτρης Δριμής τόνισε:

«Είχαμε μια χρήσιμη και σε βάθος συζήτηση με το Διοικητικό Διευθυντή κ. Θεόδωρο Ντέντε, με τη Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας κα Αγγελική Ζέρβα, την Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κα Ξένια Στρατικοπούλου, μέλη του ΔΣ του Σωματείου.
Τους ευχαριστώ για την ενημέρωση και το χρόνο που διέθεσαν.

Το Νοσοκομείο προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες, σε μια μεγάλη περιοχή και οι εργαζόμενοι, (ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, τεχνικό προσωπικό), υπερβάλλουν εαυτούς, για να ανταποκριθούν στην υψηλή αποστολή τους.
Τους συγχαίρω, για το έργο που επιτελούν.

Είναι αναγκαία η περαιτέρω στελέχωση του Νοσοκομείου με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Είναι κρίσιμης σημασίας η έγκριση, από το αρμόδιο υπουργείο Υγείας, της πρότασης, για την ανέγερση κτιρίου, που θα στεγάσει τις διάσπαρτες υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Θα πρέπει, τέλος να ανακαινιστεί και αξιοποιηθεί το κληροδότημα Αλεξόπουλου, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Ο δήμος Τριφυλίας οφείλει να είναι και θα είναι δίπλα στο Νοσοκομείο, στους εργαζόμενους, στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Να παρεμβαίνει, όπου χρειάζεται και να συνδράμει με τις υπηρεσίες του. Θα συμβάλλουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, για την περαιτέρω ενίσχυση του Νοσοκομείου και την αναβάθμιση των, ήδη υψηλών, υπηρεσιών που προσφέρει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.