Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Δήλωση - Απάντηση της Χαϊδως Παναγιωτοπούλου στην δήλωση αποχώρηση Γκρίτζαλη από τον συνδυασμό της.

Αναφορικά με την δήλωση του κου Θεοδώρου Γκρίτζαλη, η οποία με δεδομένη την απαράδεκτη συμπεριφορά του των τελευταίων 24ωρων δεν με εκπλήσσει, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

"Αντιπαρέρχομαι των προσωπικών του επιθέσεων και των .....

παντελών αβάσιμων ισχυρισμών και αρκούμαι να δηλώσω κατηγορηματικά και για μια ακόμα φορά ότι το νέο δεν αφορά μόνο νέες ιδέες και πρόσωπα αλλά και διαφορετικές νοοτροπίες και λογικές στην άσκηση των δημοτικών μας υποχρεώσεων και καθηκόντων! Παλαιοκομματικές λογικές βασισμένες σε εκβιαστικά διλήμματα, διαχωριστικές γραμμές, καφενειακού τύπου δημόσιες κραυγές και προσπάθειες για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι δεν είναι ανεκτές! Η Τριφυλία έχει ταλαιπωρηθεί χρόνια τώρα από αυτές τις λογικές και όσοι προσπαθούν να συνεχίσουν την πορεία τους βασισμένοι σε αυτές, πρέπει να αντιληφθούν ότι η κοινωνία τις έχει ξεπεράσει!

Όσοι βάζουν το ΕΓΩ τους και τις προσωπικές τους στρατηγικές πάνω από το ΕΜΕΙΣ και τις ανάγκες της περιοχής μας και του κοινού μας αγώνα για να τα τα αλλάξουμε όλα, αυτομάτως θέτουν τον εαυτό τους εκτός της προσπάθειας! Η παράταξη μας "Τριφυλία Πρωταγωνίστρια" και τα στελέχη μας αγκαλιάζουν όλους όσους αποδέχονται τις αρχές και τις αξίες μας, και συνεχίζουμε συντεταγμένα και μακριά από αλαζονικές και ψευδεπίγραφες πρακτικές και ανακοινώσεις! Συνεχίζουμε με ανιδιοτέλεια και συνέπεια για να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα της καθημερινότητας των πολιτών, που απαιτούν συστράτευση και ανατροπή από κατεστημένες λογικές και μικροπαραταξιακές παλαιοκομματικές προσεγγίσεις του χθες!

Η Τριφυλία και οι περήφανοι κάτοικοί της δεν εκβιάζονται, δεν ανέχονται μεμψιμοιρίες και προσωπικά παιχνίδια από κανέναν, δεν εγκλωβίζονται στις προσωπικές αγωνίες και εκλογικές ανασφάλειες του οποιουδήποτε!

Ως εδώ και μη παρέκει! "

Χάιδω Παναγιωτοπούλου
Δικηγόρος
Υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.