Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Υποψήφιος με την Χάϊδω Παναγιωτοπούλου ο Γιάννης Αδρακτάς

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του με την Χάϊδω Παναγιωτοπούλου ανακοίνωσαν αμφότεροι με γραπτές τους Δηλώσεις ο Γιάννης Αδρακτάς και η Χάϊδω Παναγιωτοπούλου.

Ακολουθούν οι δηλώσεις τους:




Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στους Γαργαλιάνους! Με την οικογένειά μου, με τους φίλους μας, με όλους εκείνους που καθημερινά συζητούμε, αγωνιούμε, προβληματιζόμαστε αλλά και αγωνιζόμαστε για την καθημερινότητα, για την προκοπή, την εξέλιξη του τόπου και πρωτίστως για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σε έναν ομορφότερο τόπο, με μια καλύτερη ποιότητα ζωής και για να ατενίσουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και προοπτική !

Όλα αυτά τα χρόνια, με σκληρή δουλειά προσπάθησα να είμαι χρήσιμος στην πόλη μου, στον Δήμο μας, στην Τριφυλία για την οποία τόσο υπερήφανοι είμαστε, αλλά και που τόσα ακόμα μπορεί να κάνει, να πετύχει! Βασισμένος στην εμπιστοσύνη όλων όσων πιστεύουν σε εμένα αλλά και όσων περιμένουν από όλους μας κάτι διαφορετικό, κάτι πραγματικά ξεχωριστό για το αύριο της περιοχής μας!

Υπάρχουν στιγμές για όλους όσους έχουμε ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά, που με νηφαλιότητα, με ψυχραιμία αλλά κυρίως με κριτήρια πραγματικά, με την σκέψη στην λογική και όχι στο θυμικό, καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις για το πως θα πορευτούμε, πως θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον θεσμό και τους ανθρώπους με σεβασμό σ΄ αυτούς αλλά και στον εαυτό μας.

Σε αυτή την ξεχωριστή συγκυρία, σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η απόφασή μου είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και υπεύθυνης προσέγγισης των προβλημάτων του Δήμου μας. Απόφαση που βασίζεται όχι στο πως φαντάζονται όσοι με αγαπούν την δική μου πορεία αλλά κυρίως πως φαντάζομαι προσωπικά εγώ τον τόπο που αγαπώ, τους Γαργαλιάνους της καρδιάς μου και των παιδιών μου και όλων όσων με αγαπούν και με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους αυτά τα χρόνια! Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει ότι δεν με οδηγούν στις αποφάσεις μου οι ορμές της όποιας εξουσίας αλλά η βούληση μου να είμαι χρήσιμος και ουσιαστικά αποτελεσματικός!

Ενώνω λοιπόν δυνάμεις για τις προσεχείς εκλογές, συμπορεύομαι και συνεργάζομαι με την καλή φίλη Χάιδω Παναγιωτοπούλου, μια νέα δικηγόρο με συγκροτημένη σκέψη και ξεκάθαρο όραμα, με ήθος και καθαρή ματιά, και ΜΑΖΙ από σήμερα παλεύουμε για να γίνει η Τριφυλία μας Πρωταγωνίστρια, για να γίνουν επιτέλους όλα αλλιώς! Μαζί με την Χάιδω Παναγιωτοπούλου και τα νέα παιδιά της ομάδας μας, δημιουργούμε έναν ξεχωριστό πυλώνα ευθύνης και προοπτικής για τον τόπο μας βλέποντας την «μεγάλη» εικόνα του Δήμου Τριφυλίας απαλλαγμένοι από τοπικιστικές αγκυλώσεις.

Η πρόταση συνεργασίας της κας Χάιδως Παναγιωτοπούλου είναι εξαιρετικά τιμητική μια και βασίζεται σε αμοιβαία εκτίμηση αλλά και σε ξεκάθαρο πλάνο δουλειάς, με γνώμονα προγραμματικές θέσεις και προτεραιότητες για την επόμενη μέρα, όπου από κοινού θα παλέψουμε για να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν και να αναδείξουμε τις πραγματικές δυνατότητες και αξίες του τόπου μας!

Ενώνουμε λοιπόν δυνάμεις με την Χάιδω, αφήνουμε πίσω μας τα όποια ψευτοδιλήμματα του χθες, καλούμε όλους όσους πιστεύουν ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν καλύτερα και προχωράμε μπροστά για να κάνουμε τον τόπο μας πρωταγωνιστή, όπως πραγματικά του αξίζει!

Όλα αλλιώς λοιπόν, με τους Γαργαλιάνους στην κορυφή της προσπάθειας (κάτι που αποτελεί προσωπική δέσμευση και εχέγγυο συνεργασίας), μαζί τόσο με την εμπειρία και το σχέδιο όσων παλεύουμε χρόνια τώρα για την περιοχή μας όσο και το μεράκι, την διάθεση και το όραμα των νεώτερων που και θέλουν αλλά και μπορούν, να αλλάξουμε τα πάντα!

Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της!


Με τιμή
Ιωάννης Αν. Αδρακτάς
Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας

Από την πλευρά της η υποψήφια Δήμαρχος Χάϊδω Παναγιωτοπούλου στην γραπτή της Δήλωση αναφέρει το εξής:

Είναι ιδιαίτερη η χαρά αλλά και η τιμή να ενώνουμε από σημερα δυνάμεις με έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό, ξεχωριστό επιστήμονα και οικογενειάρχη, τον Γιάννη Αδρακτά!

Η συμπόρευσή μας στην προσπάθεια να αλλαξουμε τα πάντα στην Τριφυλία βασίζεται στο κοινό μας όραμα και σχέδιο για τον Δήμο μας, μεσα από πολιτικές και προτεραιότητες που η εμπειρια του Γιαννη και ο πρωταγωνιστικός του ρόλος την επόμενη ημερα, μπορουν να φέρουν σημαντικότατα αποτελέσματα!

Με τον αγαπητό μου φίλο Γιάννη, έμπειρο πρώην Αντιδήμαρχο και επί σειρά ετών δημοτικό μας συμβουλο από τους Γαργαλιάνους, καθως και με τα υπόλοιπα εξαιρετικά στελέχη του συνδυασμού μας καλούμαστε τις επόμενες ημερες να δώσουμε το δικό μας, ξεχωριστό μήνυμα ανατροπής και αλλαγής νοοτροπίας και φιλοσοφίας για την διοίκηση του Δήμου μας!

Με τον Γιάννη καλούμαστε να παλέψουμε Μαζί και σε Ισότιμη βάση συνεργασίας, για να κανουμε την Τριφυλία μας Πρωταγωνίστρια, για να φέρουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των περήφανων συμπολιτών μας, για να κανουμε τις πόλεις και τα χωριά μας, τόπο που αξίζουμε να ζούμε με τα παιδιά μας, για να τιμήσουμε τις παρακαταθηκες όλων όσων παλεψαν για αυτόν!

Η εμπειρία του Γιάννη, η καθαρή του ματιά, η συγκρότητηση του και κυρίως το όραμα του για τους Γαργαλιάνους της καρδιάς του αλλά και όλη την Τριφυλία είναι απόλυτο εχέγγυο για την πορεία μας, αλλά και την επόμενη ημέρα!

Γιάννη μου σε ευχαριστώ, προχωράμε μαζί, σε ένα μοναδικό ξεκίνημα δημιουργίας και ευθύνης για τον Δήμο μας, δίνουμε και δένουμε χέρια συνεργασίας, φρακτη ακλόνητο στην μετριοτητα και στο χθες. Καλό μας αγώνα!

Με Τιμή,
Χάιδω Παναγιωτοπούλου
Δικηγόρος
Υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.