Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Αυτός είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης που διαγράφει στελέχη της ΝΔ με αγώνες στην παράταξη

Η Υποκρισία έχει και τα όρια της και απ ότι φαίνεται ο Γραμματέας της πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης τα ξεπέρασε με την απόφαση του να διαγράψει προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ με πολύ περισσότερους αγώνες για την ......

παράταξη της ΝΔ απ ότι έχει εκείνος, και που ποτε δεν μεταπήδησαν σε αλλο κομματικό φορέα όπως ο Αυγενάκης με την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Διαβάστε λοιπόν τι έλεγε ο ίδιος ο Αυγενακης όταν τον διέγραψαν από την Κ.Ο της ΝΔ επι Σαμαρα.

Από την τηλεόραση ενημερώθηκα για τη διαγραφή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η διαγραφή εντάσσεται στο πλαίσιο μιας προαποφασισμένης εκκαθαριστικής επιχείρησης του κόμματος από όσους Βουλευτές ο κ. Σαμαράς δεν θεωρεί απόλυτα υποταγμένους στην εσωστρεφή και παρωχημένη αντίληψή του για την πολιτική.

Παρά την προσχηματική δήλωση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Α. Λυκουρέντζου, η διαγραφή μου, στην πραγματικότητα, οφείλεται σε τρεις κυρίως λόγους:

Στον παροξυσμό πανικού, από τον οποίο έχει καταληφθεί ο κ. Σαμαράς και ο στενός κύκλος του, από την ισχυρή πίεση που του ασκεί το αίτημα της ανανέωσης και του απεγκλωβισμού του κόμματος από τα δεσμά μιας ξεπερασμένης, στείρας πολιτικής εσωστρέφειας και ηγετικής αλαζονείας.

Στην παταγώδη Πανελλήνια αποτυχία των προσωπικών πολιτικών επιλογών του κ. Σαμαρά στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, παρότι αυτές υποστηρίχθηκαν σθεναρά από τον ίδιο και τα πιο υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη.
Στη δυσανεξία του κ. Σαμαρά και της ομάδας του προς κάθε νέα, αυτόνομη, έντιμη, μη υποτακτική πολιτική φωνή και δύναμη, εφόσον αυτή δεν είναι η φωνή του Κυρίου του, κάτι που δείχνει ο ίδιος να απολαμβάνει.

Εξάλλου, η διαγραφή μου, η οποία είναι και διαδικαστικά άκυρη, προσβάλλει βαθύτατα το κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του κόμματος, αλλά και όλους τους πολίτες του Ηρακλείου και της Κρήτης, οι οποίοι και ήλπιζαν σε μία πραγματική ανανέωση, την οποία άρχισαν ήδη να αναζητούν αλλού.

Η εκλογή και εκπροσώπηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν είναι κληρονομική υπόθεση.

Η ανασφάλεια και ο φόβος δεν είναι καλοί σύμβουλοι, κύριε Σαμαρά.

Ακουστε και τον ιδιο τις απόψεις του για βουλευτική έδρα αλλά και άλλα όμορφα πράγματα που ο ίδιος σήμερα ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.