Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Κλιμακώνει την επίθεση ο Τατούλης για το αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου και τη παρέμβαση Αυγενάκη στο διαγωνισμό

Επανήλθε σε προηγούμενη αναφορά του προς τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη χθες ο Πέτρος Τατούλης, για την προσπάθεια εμπλοκής του γραμματέα σε διαγωνισμό που βρισκόταν σε εξέλιξη στην ......

Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, κατά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Περιφερειακά ΜΜΕ.

Απάντηση δεν έδωσε ποτέ ο κ. Αυγενάκης γι αυτό το θέμα ,γεγονός που ανάγκασε τον Περιφερειάρχη να επαναλάβει , αλλά και να πληροφορήσει για τις επόμενες κινήσεις του:
“υπάρχει πολιτικό πρόσωπο το οποίο προσπάθησε να επηρεάσει διαγωνισμό σε εξέλιξη στην Π.Ε. Κορινθίας.Μέχρι τώρα δεν έχουμε πάρει απάντηση γι αυτή την συμπεριφορά. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση απο την πλευρά μου , μέσω των διαδικασιών που ο νόμος προβλέπει,για να ενημερωθούν οι πολίτες για ένα σημαντικό γεγονός που δείχνει να εμπλέκονται συμφέροντα οικονομικά και πολιτικά πρόσωπα”.

Απο το ρεπορτάζ προκύπτει πως η όλη υπόθεση αφορά το αλιευτικό καταφύγιο του Βραχατίου, και πως η παρέμβαση Αυγενάκη έπεσε στο κενό τόσο απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όσο και απο την αντιπεριφέρεια Κορινθίας.

Morias News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.