Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Συριζαία βουλευτής κουνάει θρασύτατα το δάχτυλο σε πολίτες. - Φραστική επίθεση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου στην Κεφαλονιά [ Video ]

Φραστική επίθεση δέχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου από κατοίκους της Κεφαλλονιάς για τη Μακεδονία, όταν δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το γραφείο της διαμαρτυρόμενοι για το σπάσιμο δήμου, που θέλει την Θηνιά να ......

πηγαίνει διοικητικά στο Ληξούρι, όπως ήταν πριν περίπου 35 χρόνια.

Οι κάτοικοι είχαν μαζέψει 447 υπογραφές (δηλαδή το 99% του συνολικού πληθυσμού των χωριών) και ζήτησαν να της παραδώσουν το αίτημα.

Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες και η κυρία Θεοπεφτάτου φανερά αμήχανη δήλωσε ότι θα μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων στο υπουργείο, χωρίς ωστόσο να δεσμευτεί ότι θα το υποστηρίξει. Σε αυτό το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν με το πρόεδρο της κοινότητας Σπύρο Βανδώρο, να φωνάζει ότι τους εμπαίζει.

Η ένταση γενικεύτηκε, όταν άρχισαν οι έντονες διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πολίτης φώναξε εξοργισμένος στη βουλευτή: «Τον λαό τον ρωτήσατε για τη Μακεδονία; Ή θα κάνετε πάλι δημοψήφισμα μετά, και θα κάνετε το όχι, ναι; Είστε προδότες. Παλιοπροδότες. Τον ελληνικό λαό τον ρωτήσατε;».



Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.