Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Πλυμμύρισε αγάπη και ευχές σήμερα το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών

Πλημμύρισε από αγάπη και ευχές σήμερα το Πρωί το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών καθώς στον χώρο βρέθηκαν παιδιά από το 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων αλλά και νηπιαγωγείου των Φιλιατρών.

Τα παιδάκια έψαλλαν τα κάλαντα και ......

τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όλα μαζί με ένα πλατύ χαμόγελο ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά στους εργαζόμενους και τους τρόφιμους του ιδρύματος. Γεγονός που έδωσε μεγάλη χαρά στους τρόφιμους.

Όμως η μέρα δεν τελείωσε εκεί. Το ΚΕΦΙΑΠ επισκέφθηκε σήμερα το πρώι και η χορευτική ομάδα του Γυμνασίου Φιλιατρών συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή τους Νίκο Αιανασόπουλο όπου παρουσίασαν Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς αλλά και κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Τόσο τα παιδιά όσο και ο Διευθυντής τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προσωπικού και το χορευτικό του, έδειξαν για μία ακόμα φορά την ευαισθησία τους, δίνοντας λίγη χαρά στους τρόφιμους του ιδρύματος, ευχόμενοι καλές γιορτές, καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελο.



1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στο Filiatra news που ήταν στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών και μοιράστηκε μαζί μας τις στιγμές αγάπης και ζεστασιάς που ζήσαμε με το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΕΦΙΑΠ!!! Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.