Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Αναβαθμισμένο catch up tv και νέα SVoD υπηρεσία έρχονται στην COSMOTE TV!

Σημαντικές δυνατότητες για τους συνδρομητές της COSMOTE TV έρχονται με τη νέα αναβάθμιση λογισμικού των δεκτών της πλατφόρμας, που υπολογίζεται να είναι διαθέσιμη στα τέλη Οκτωβρίου. Πέρα από κάποιες μικροβελτιώσεις και αλλαγές, απαραίτητες για τη σταθερότητα και την απρόσκοπτη λειτουργία των δεκτών της COSMOTE TV, το νέο λογισμικό “φέρνει” μαζί του δυο .....

μεγάλα νέα.

COSMOTE Replay TV

Η πραγματικά πολύ χρήσιμη υπηρεσία που σου δίνει τη δυνατότητα να µη χάνεις ούτε στιγµή από τις αγαπηµένες σου ταινίες, σειρές, αθλητικές αναµετρήσεις και εκποµπές, γυρίζοντας το χρόνο πίσω έως και 48 ώρες, αναβαθμίζεται σημαντικά. Μετά την αναβάθμιση, οι υβριδικοί χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν προγράμματα που θα έχουν προβληθεί μέχρι και επτά (7) ημέρες νωρίτερα! Το catch up της COSMOTE TV λοιπόν από τις 2 ημέρες θα πάει στις επτά*, μια δυνατότητα που θα περάσει επίσης και στην υπηρεσία COSMOTE TV GO.

*Θα ισχύει για επιλεγμένα προγράμματα συγκεκριμένων καναλιών.

Cartoon Network

Μια ακόμη νέα SVoD υπηρεσία θα πλαισιώσει τα TV Plus, το Nat Geo+, το Fox Play στην κατηγορία On demand της COSMOTE TV. Σύμφωνα με πληροφορίες του digitaltvinfo.gr, πρόκειται να προστεθεί η on demand υπηρεσία Cartoon Network, μέσω της οποίας οι συνδεδεμένοι με το internet συνδρομητές, θα μπορούν να παρακολουθούν επιλεγμένες παραγωγές και προγράμματα της Turner Broadcasting, για παιδιά και εφήβους, μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο που θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες και παλαιότερες παραγωγές του διεθνούς δικτύου. Η υπηρεσία αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στη δωρεάν πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE TV GO.

Σημείωση: για να μπορέσετε να απολαύσετε τις νέες και υφιστάμενες διαδραστικές υπηρεσίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή σας με το Internet οποιουδήποτε παρόχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.