Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

Οργή Σαμαρά κατά ΣΥΡΙΖΑ-Βαξεβάνη. Ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια σκληρή ανακοίνωση και προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά ο Αντώνης Σαμαράς στις διαρροές των τελευταίων ωρών από πρόσωπα και ΜΜΕ που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία δεν διστάζουν να εμπλέκουν ακόμα και τον γιό του στη χυδαία προπαγάνδα τους.

Ο πρ. Πρωθυπουργός κατέθεσε σήμερα το ......

πρωί εξώδικο κατά του συνδικαλιστή Μ.Κουρουτού, του εκδότη Κ.Βαξεβάνη, το οποίο κοινοποιεί και στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου Δ.Παπαδημούλη, που μεταξύ άλλων τους κατηγορεί για “μπούλινγκ” στην οικογένειά του και για απόπειρα “δολοφονίας χαρακτήρα”.

Αφορμή η διακίνηση ψευδών ειδήσεων περί δήθεν εμπολκής του γιού του σε απόπειρα αντιγραφής, συκοφαντία η οποία άλλωστε, έχει κριθεί και δικαστικά

Ο κ. Σαμαράς τους καλεί να ζητήσουν άμεσα συγγνώμη, διαφορετικά θα προσφύγει εναντίον τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη.


Ο συνδικαλιστής Κουρουτός σε παλαιότερη φωτογραφία του με τον Αλέξη Τσίπρα

Ακολουθεί η δήλωση του πρ. Πρωθυπουργού:

“Από το 2013, ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ συνδικαλιστής Κουρουτός διασύρει τον ανήλικο, τότε, γιό μου, συνδέοντας την απομάκρυνση μιας καθηγήτριας του σχολείου του με τη δήθεν «σύλληψή» του να αντιγράφει. Ενώ στη συνέχεια, Συριζαϊκά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να εξοντώσουν ηθικά ένα νέο παιδί για παράπτωμα που ποτέ δεν είχε διαπράξει.

Πράγματι η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση 1790/2015, που μάλιστα εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποίησε ότι οι κατηγορίες κατά του γιού μου ήταν αναληθείς και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας δεν είχε καμία σχέση με τις συκοφαντίες αυτές.

Γι΄ αυτόν τον λόγο και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, κατόπιν εξωδίκου μου, υποχρεώθηκε το 2017 να ζητήσει συγγνώμη και να ανασκευάσει τις ίδιες αυτές αθλιότητες που με πηχυαίους τίτλους είχε δημοσιεύσει στην πρώτη της σελίδα.

Σήμερα αποστέλλω εξώδικο προς τον συνδικαλιστή Κουρουτό,καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες. Αν δεν το πράξουν θα μιλήσει και πάλι η Δικαιοσύνη.

Το ότι η εν λόγω καθηγήτρια δεν βρίσκεται εν ζωή, δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να επανέρχονται σε αυτά τα αποκρουστικά ψεύδη για τα οποία έχει ήδη αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ που είναι και εκπαιδευτικός, θα όφειλε να προστατεύσει από άδικες επιθέσεις ένα νέο παιδί που το μόνο του «αμάρτημα» είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς.

Αλλά δεν το κάνει.

Αντίθετα, μαζί με τον κομματικό εκδότη, ασκούν μπούλιγκ και σχεδιάζουν τη δολοφονία χαρακτήρος του παιδιού ενός πολιτικού τους αντιπάλου.

Αρμόζει πράγματι στον ΣΥΡΙΖΑ να προσφεύγει σε τέτοιες μεθόδους για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όμως και σε μένα επιβάλλεται να μην επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την οικογένειά μου προκειμένου να χτυπήσει εμένα”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.