Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Φιλιατρά: Κραυγή αγωνίας και αγανάκτησης από τον Εμπορικό Σύλλογο για την Κατάσταση με τους μετανάστες και τους λαθρομετανάστες

Αναγκαία και άκρως επείγουσα κρίνεται η αστυνόμευση και περιφρούρηση της πλατείας των Φιλιατρών μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα την Τρίτη 17/07.
Αλλοδαποί άρχισαν να τσακώνονται στην πλατεία την στιγμή που δίπλα τους έπαιζαν παιδιά, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να καταστρέψουν ένα παγκάκι για να χρησιμοποιήσουν τα ξύλα για την συμπλοκή χτυπώντας ο ένας τον άλλο!!!

Η κατάσταση έχει φτάσει στο .......

απροχώρητο με τους ιθύνοντες να δείχνουν ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και παραβάσεις. Η πόλη μας χρειάζεται υποστήριξη λόγω αφενός της πληθυσμιακής της δυσαναλογίας που έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια, όσο αφετέρου της παντελούς έλλειψης αστυνομικής δύναμης στους δρόμους και τις γειτονιές της. Απαιτούμε την ίση και ξεκάθαρη αντιμετώπιση από τους αρμόδιους φορείς! Να πάψουν να κωφεύουν στα αυτονόητα αιτήματα μας για ισότητα.

Για τους παραπάνω λόγους και για πολλούς ακόμη κανονίστηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κατσίβελα την Τρίτη το πρωί όπως επίσης και επίσκεψη στο Α.Τ. Κυπαρισσίας για συνάντηση με τον Διοικητή του τμήματος περιμένοντας να δοθούν οριστικές λύσεις στα μείζονα προβλήματα του τόπου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.