Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Ενεργή συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ζητά η Νατάσσα Κυριακοπούλου

Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες στείλτε ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Συμμετέχετε ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Για να συμμετάσχετε στις εκλογές γίνετε ενεργά μέλη είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης nd.gr, είτε μέσω του γραφείου της ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, είτε απευθυνθείτε στο 2721552120.

Τα όργανα του κόμματος εκλέγονται από τη βάση της Ν.Δ., μία βάση .....

που στην συντριπτική της πλειοψηφία συγκροτείται από σκεπτόμενους πολίτες και όχι οπαδούς. Και τούτο διότι σε κάθε θεωρία, ιδέα, δογματισμό και υψηλό αξίωμα οι άνθρωποι με τις πράξεις τους και την συμπεριφορά τους, δίνουν τελικά αξία και περιεχόμενο.

Η ΝΔ είναι ένα κόμμα που από τον ιδρυτή του Κωνσταντίνου Καραμανλή έως και σήμερα, συσπείρωσε ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων πολιτών μιας διαφορετικής αντίληψης και αισθητικής για τα πράγματα και γενικά για τη ζωή.

Αυτοί οι Έλληνες πολίτες από τον αγρότη, τον κάθε εργαζόμενο, τον αυτοαπασχολούμενο, τον μικρομεσαίο, τον μεγαλοεπιχειρηματία, την Ελληνίδα μητέρα, εργαζόμενη και νοικοκυρά, τον μορφωμένο ή όχι, εμπιστεύονται και στηρίζονται πρωτίστως στον ίδιο τον εαυτό τους. Επιθυμούν την πρόοδό τους στον οικονομικό, κοινωνικό, πνευματικό τομέα.
Δεν “τα περιμένουν όλα από το κράτος”. Δεν φαντασιώνονται με ιδέες που η ίδια η πραγματικότητα τις καθιστά ανεφάρμοστες. Προτάσσουν τη λογική και εργάζονται σκληρά για την υλοποίηση των στόχων τους και δεν διστάζουν να αναμετρηθούν με τις όποιες αντίξοες προκλήσεις συναντούν στο δρόμο τους. Είναι συντηρητικοί και ταυτόχρονα προοδευτικοί.
Συντηρητικοί γιατί κρατούν τις παλιές παραδοσιακές αξίες όπως είναι η οικογένεια, η θρησκεία, η πατρίδα, η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και ταυτόχρονα προοδευτικοί γιατί είναι ανοικτοί σε οτιδήποτε καινούργιο τους βοηθά να εξελιχθούν ως άνθρωποι και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και όλης της κοινωνίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους μπες τώρα στο site της Νέας Δημοκρατίας και μέχρι τις 4 Μαΐου γίνε μέλος, προμηθεύσου την κάρτα μέλους και συνδιαμόρφωσε την επομένη μέρα της Ν.Δ. στο νομό Μεσσηνίας.

Η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Νατάσσα Κυριακοπούλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.