Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Βόμβα στην Δ.Ε. Φιλιατρών. Παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Χαράλαμπος Καναλουπίτης.

Πολλά ερωτηματικά και συζητήσεις έχει προκαλέσει η βόμβα που έσκασε στα Φιλιατρά με την αιφνιδιαστική παραίτηση του προέδρου της ΔΕ Φιλιατρών Χαράλαμπου Καναλουπίτη.

Σύμφωνα με το .....

ρεπορτάζ η ρήξη ανάμεσα στον πρόεδρο και τον Δήμαρχο Τριφυλίας, προήλθε την Πέμπτη το πρωί όταν σε συνάντηση που είχαν οι δυο άντρες στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών, διαφώνησαν έντονα σε ένα σοβαρό κατά τον Πρόεδρο θέμα που αφορούσε την πόλη, γεγονός που έφερε την ρήξη ανάμεσα στους δυο άντρες.

Αν και ο δήμαρχος πρότεινε να ξανασυζητήσουν το θέμα σε «πιο ήρεμο» κλίμα την Δευτέρα, ο κ Καναλουπίτης φανερά ενοχλημένος απέρριψε την πρόταση και πλέον η απόφαση του για παραίτηση ήταν μονόδρομος.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα το Φιλιατρά News με τον κ Καναλουπίτη, ο τελευταίος ούτε διέψευσε αλλα ούτε και επιβεβαίωσε την είδηση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η χειρόγραφη επιστολή παραίτησης γράφτηκε χθες Σάββατο και πρόκειται Δευτέρα Πρωί να δακτυλογραφηθεί και να κατατεθεί αμέσως στον Δήμαρχο.
Για το θέμα θα δοθεί συνέντευξη τύπου στη μία το μεσημέρι της ίδιας μέρας όπου ο κ Καναλουπίτης θα προβεί σε λεπτομέρειες για την υπόθεση παραίτησης του.

Για οτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε

------------------------------------------------

Πρωταπριλιάτικο ψέμα η παρούσα είδηση.... δείτε εδω την αποκατάσταση της αλήθειας

1 σχόλιο:

  1. Απαραδεκτος...ξερης ποτε γραφτηκε η επιστολη παραιτησης και μαλιστα χειρογραφη και δεν ξερης το λογο.δηλ το σοβαρο θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.