Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής, όπως μας ενημερώνει η ΕΜΥ, με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και παροδικές χιονοπτώσεις ακόμη και στα πεδινά της.....

Βόρειας Ελλάδας θα είναι τα χαρακτηριστικά του νέου κύματος κακοκαιρίας.

Περισσότερο αισθητά θα γίνουν τα καιρικά φαινόμενα στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, την Κεντρική Μακεδονία (αλλά ανατολικά της Θεσσαλονίκης), την Κεντρική Στερεά Ελλάδα, τη Μαγνησία και τις Σποράδες μέχρι το βράδυ.
Και αργότερα, μέχρι τη νύχτα, δυτικότερα (Στερεά-Πελοπόννησος), στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, επίσης τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Τέλος, από το βράδυ, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ίσως και στα Δωδεκάνησα.

Σημειωτέον, χιόνια θα πέσουν στα δυτικά και βόρεια ορεινά, και τη νύχτα σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία, με υψόμετρο πάνω από τα 600 μέτρα.

Την Δευτέρα, τα μεγαλύτερα προβλήματα αναμένεται να εστιαστούν στη Θράκη (νωρίς το πρωί), στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και Κυκλάδες (ως το μεσημέρι-απόγευμα) και στα Δωδεκάνησα (μέχρι το βράδυ).

Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές -ημιορεινές περιοχές, στη Θεσσαλία (από τα 500 μέτρα), την Κεντρική Στερεά αλλά και στη Βόρεια Ελλάδα (ακόμη και από τα 300 μέτρα και πάνω).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.