Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Οι μικρές παράνομες χωματερές στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. [ Video ]

To θέμα με τα σκουπίδια που είχαν εναποθέσει στην στροφή του παλιού δρόμου που οδηγεί στον Αγρίλη και το Στόμιο και που αναρτήθηκε στο Filiatra News, συζητήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας στα πλαίσια της διαδικασίας των .....

ερωτήσεων προς την Δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα την Ερώτηση έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος εκτός αυτής αναφέρθηκε και στην απόφαση που είχε πάρει το Τοπικό Συμβούλιο για την προσωρινή εναπόθεση κλαριών στον χώρο πάνω από το ξερό γήπεδο Φιλιατρών και αναφερόμενος στον κανονισμό καθαριότητας είπε ότι στο άρθρο 13 απαγορεύεται η δημιουργία χωματερών.
Είπε επίσης ότι με βάση την απόφαση τα κλαριά αυτά με την παρέλευση της αντιπυρικής περιόδου θα καούν και οτι αυτό γίνεται γιατί δεν έχουμε χρήματα να πάνε τα κλαδιά στο Αλιμακι.
Αποκάλυψε ότι το ανοικτό αμάξι των Φιλιατρών δεν έχει ΚΤΕΟ και δεν το παίρνει κανείς. Είπαμε να πάρουμε ένα ανοικτό αμάξι και δεν το πήραμε και η Υπηρεσία πρασίνου δε βγάζει το ανοικτό αυτοκίνητο κάθε 1η και 15 κάθε μήνα.

Απαντώντας ο Αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας Παναγιώτης Τσίγγανος έκανε λόγο για ασυνείδητους που πετάνε όπου να ναι τα σκουπίδια.
Υπάρχουν δημότες που αν δεν συνεργαστούν με τον κανονισμό ότι ενέργεια και να οργανώσεις δεν θα έχει αποτέλεσμα.
Υπάρχουν και οι κακοί Δημότες, και οι ασυνείδητοι δημότες, οι αδιάφοροι δημότες, οι ωχαδερφιστές δημότες.

Το πέταλο σήμερα καθαρίστηκε και έγινε γυαλί. Τα σκουπίδια που ήταν εκεί από έρευνα που είναι σε εξέλιξη ανήκουν σε ιδιώτη από χωριό των Φιλιατρών ο οποίος και αναζητείται ενω η πίσσα που έπεσε εκεί ανήκει σε μεγάλο ιδιωτικό έργο που εκτελείται αυτή την στιγμή στα Φιλιατρά.
Όταν θα πέσουν τα πρόστιμα γιατί θα πέσουν τα πρόστιμα αυτά να τα επικροτήσετε κι εσείς.

Για το Αγροκήπιο είπε ο κ Τσίγγανος ότι απ πολύ παλιά ο Δήμος Φιλιατρών το χρησιμοποιούσε σαν χώρο προσωρινής εναπόθεσης
Τώρα το Τοπικό συμβούλιο έκανε μια εισήγηση -όχι απόφαση- γιατί το συμβούλιο αγωνίζεται να βρει λύση καθώς το πρόβλημα στα Φιλιατρα είναι τα κλαριά η οποία εξετάζεται και δεν είναι οριστική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.