Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Έκκληση από τον Πρόεδρο της ΔΕ Φιλιατρών για συννενόηση των δημοτών με την υπηρεσία καθαριότητας για την εναπόθεση κλαριών σε δημόσιους χώρους


Με αφορμή την έναρξη αποκομιδής και μεταφοράς κλαριών αλλά και ογκωδών αντικειμένων στην πόλη μας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής μας ενότητας Χαραλαμπος Καναλουπίτης απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες των Φιλιατρών που θέλουν να βγάλουν ......

κλαριά και ογκώδη αντικείμενα, να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας [Τηλ: 2761 3 60 039] του Δήμου προκειμένου να έρχονται σε συνεννόηση για το πότε θα τα βγάλουν.

Αναλυτικά η έκκληση του κ Καναλουπίτη αναφέρει:

Ξεκίνησε από το Δήμο Τριφυλίας η αποκομιδή κλαριών και ογκωδών αντικείμενων στην πόλη μας.

Για την εργασία αυτή χρειάζονται τσάπα και φορτηγό και γι' αυτό και καθυστερήσαμε, γιατί έπρεπε πρώτα να προηγηθούν οι αγροτικοί δρόμοι της περιφέρειας μας πριν αρχίσουν οι βροχές.


Επίσης η χωματερή μας έχει κλείσει με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τα μεταφέρουμε στη χωματερή του δήμου μας στο Αλιμάκι (ράχες), που είναι πολύ μακριά και χρειάζεται πολύς χρόνος για τη μεταφορά τους.

Δυστυχώς όπως θα δείτε και στις 20 πρώτες φωτογραφίες τα αφήνουνε ανεύθυνα και χωρίς ντροπή και με την ανοχή όλων μας, μπροστά σε σχολεία, εκκλησίες και στα σπίτια μας, χωρίς να ρωτήσουν το Δήμο αν έχει τη δυνατότητα και ποτέ μπορεί να τα μεταφέρει.

Κάνω έκκληση προς όλους να βγάζουμε αντικείμενα και κλαριά μονό σε συνεννόηση για το ποτέ, με την υπηρεσία καθαριότητος του δήμου μας, γιατί μονό έτσι θα έχουμε μία πόλη όμορφη και καθαρή όπως ταιριάζει στα Φιλιατρά μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.