Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Απογοητευμενοι οι πολίτες της Τριφυλίας από την ΔΕΥΑΤ. Δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεωσεις της σε σχέση με τους υπέρογκους λογαριασμούς νερού.

Ξεκάθαρα αρνητική ηταν η απάντηση των πολιτών της Τριφυλίας στο ερώτημα που θέσαμε σε ψηφοφορία για το αν οι πολίτες Πιστεύουν ότι η ΔΕΥΑΤ ανταποκρίνεται στις υποχρεωσεις της σε σχέση με τους υπέρογκους λογαριασμούς νερού που μας στέλνει.

Στην ψηφοφορία .....

θελησαν να συμμετάσχουν 152 άτομα εκ των οποίων οι 114 (ποσοστό 75%) απάντησαν ότι η ΔΕΥΑΤ δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεωσεις της σε σχέση με τους υπέρογκους λογαριασμούς νερού που μας στέλνει.
Αν μη τι άλλο Ενα ηχηρό ράπισμα στην λειτουργια της ΔΕΥΑΤ.

23 πολίτες (15,13%) απάντησαν ότι θα μορούσαν να τα πανε και καλύτερα. Που στην ουσία ουτε αυτοί είναι ικανοποιημένοι με την λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης.
12 πολίτες (7,89%) -μάλλον υπάλληλοι της ΔΕΥΑΤ- απάτησαν ότι ανταπορίνεται στις υποχρεωσεις της και μόνο 3 (1,97%) δεν έχουν άποψη επι του θέματος.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΤ και το ΔΣ της οι πολίτες είναι απογοητευμένοι από αυτούς. Να ελπισουμε ότι θα κάνουν διορθωτικές κινήσεις??


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.