Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα]

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ειδικότερα με αποκλεισμό του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου κόμβου Νότιας Τρίπολης, κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Οι κυκλοφοριακές .....

ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 09/05/2017 και ώρα 09:00 έως την Τετάρτη 10/05/2017 και ώρα 20:00, όπου θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου κόμβου Νότιας Τρίπολης, κατεύθυνση προς Καλαμάτα για λόγους συντήρησης, Η κυκλοφορία κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγεται κανονικά.

Στο προαναφερόμενο διάστημα η σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου με την Παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, θα γίνεται μέσω του κόμβου Τεγέας (10) ή και Βόρειας Τρίπολης (9).

Η κοινοπραξία κατασκευής «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.», υποχρεούται για την τοποθέτηση και συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς επίσης να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (Κ.Ο.Κ.)

Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) ως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.