Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΚΟΡΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Με συνεχείς εξαιρετικές επιδόσεις άνοιξε το 2017, ο 14χρονος σκακιστής του Σκακιστικού Ομίλου Φιλιατρών, Κορμάς Γεώργιος.

Μετά την άνετη επικράτησή του (για δεύτερη συνεχή χρονιά) στο Ατομικό Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017 Περιφέρειας Πελοποννήσου (κατηγορίας 13 και 14 ετών), που έγινε στο Λουτράκι 10 έως 12 Φεβρουαρίου , με 5 νίκες σε 5 αγώνες, ακολούθησαν οι 2 νίκες του με την ομάδα του Σ.Ο. Φιλιατρών, στους αγώνες κυπέλλου και κατέληξε με το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα στο Ατομικό Πρωτάθλημα Ανδρών 2017 Περιφέρειας Πελοποννήσου, που έγινε στη ......

Σπάρτη από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Κλικ στην εικόναΕυχόμαστε όλοι να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και επιμέλεια ώστε να τον καμαρώσουμε και πρωταθλητή. Το δε παράδειγμά του να ακολουθήσουν και άλλοι νεαροί σκακιστές και σκακίστριες του Σκακιστικού Ομίλου Φιλιατρών.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Σ.Ο. Φιλιατρών είναι οι αγώνες Πρωταθλήματος (προκριματικός όμιλος Α΄ Εθνικής) Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη το τριήμερο 21 έως 23 Απριλίου 2017 για τους οποίους και προετοιμάζεται.

εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.