Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Αναστάτωση στα Φιλιατρά για το Hot Spot του Μουζάλα.[ 2 Video ]

Αναστάτωση επικρατεί σε μεγάλη μερίδα κατοίκων των Φιλιατρών η είδηση που μεταδόθηκε το Σάββατο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και που αναφέρει για τέσσερα (4) νέα Hot Spot για "πρόσφυγες" και .......

λαθρομετανάστες που θα δημιουργήσει το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και το “ΣΤΡΑΤΕΓΚΟ” που παίζει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Από την μία σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει ήδη κλείσει 11 σε όλη την Ελλάδα αλλά από την άλλη δημιουργεί νέα μεταξύ των οποίων το ένα σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στα Φιλιατρά.

Δείτε το σχετικό Ρεπορτάζ από το STAR



Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας σε δήλωση του προς το Filiatra News τάχθηκε ενάντια στους κυβερνητικούς χειρισμούς που γίνονται εν αγνοία της Δημοτικής αρχής και της κοινωνίας.
Δεν πρόκειται να δεχτούμε να γίνει κάτι στην περιοχή μας χωρίς να το γνωρίζουν οι πολίτες, χωρίς να γνωρίζει η δημοτική Αρχή.

Ακούστε την σχετική δήλωση του Δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα




3 σχόλια:

  1. ελπιζω να μην το κανουν σαν το αστυνομικο τμημα ,να συμφωνησουν και μετα να μας βγαζουν στους δρομους και καλα να διαμαρτυρηθουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΠΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ-ΚΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.... ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ....ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ...ΟΧΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΠΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ-ΚΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.... ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ....ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ...ΟΧΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.