Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΑ -SUPER MARKET «LIDL»ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Στο τελευταίο διαφημιστικό τεύχος της εν λόγω εταιρείας SUPER MARKET «LIDL» (γερμανικών συμφερόντων) έχουν αφαιρεθεί οι Ελληνικές σημαίες που σηματοδοτούσαν τα Ελληνικά προϊόντα και στη θέση τους έχουν αφεθεί μόνο γαλάζιες-λευκές ρίγες!!!

Η Ελληνική σημαία .......

εμφανίζεται μάλιστα αλλοιωμένη και χωρίς σταυρό!!!.
—————————————————————————————
Κύριε Εισαγγελέα......

Με έκπληξη και αγανάκτηση .διαπίστωσα σε πρόσφατη, επίσκεψή μου στο διαδίκτυο ότι στο τελευταίο διαφημιστικό τεύχος της εν λόγω εταιρείας SUPER MARKET «LIDL» (γερμανικών συμφερόντων) έχουν αφαιρεθεί οι Ελληνικές σημαίες που σηματοδοτούσαν τα Ελληνικά προϊόντα και στη θέση τους έχουν αφεθεί μόνο γαλάζιες-λευκές ρίγες!!!

Η Ελληνική σημαία εμφανίζεται μάλιστα αλλοιωμένη και χωρίς σταυρό!!! Συνολικά τα προϊόντα με την παραποιημένη σημαία είναι πάνω από 100 !!! Ειδικότερα η ως άνω εταιρεία στο φυλλάδιο των προϊόντων της από 10 Οκτωβρίου 2016, χρησιμοποίησε ως διαφημιστικό σήμα ελληνικών προϊόντων ένα σύμβολο με μορφή γραμματοσήμου με 4 λευκές γραμμές, κυκλική σφραγίδα και την ένδειξη κάτω αριστερά GR. (Το φυλλάδιο βρίσκεται στον σύνδεσμο: http://flyer.lidl-hellas.gr/65ef7aa5-1afa-4755-8cb7-9baec37487f7/html5.html#/12 )

Επειδή το διαφημιστικό αυτό σήμα με τις γαλάζιες γραμμές της Σημαίας μας, χωρίς Σταυρό, προσβάλει το Εθνικό μας Σύμβολο και το εθνικό μας συναίσθημα, που προστατεύονται από το Σύνταγμα και από Διεθνείς συμβάσεις.

Επειδή οι εγκαλούμενοι εφ΄οσον επιθυμούν να δηλώσουν ένα προϊόν ότι είναι ελληνικό με έμβλημα GR και χρησιμοποιούν στοιχεία της Ελληνικής Σημαίας πρέπει να τα χρησιμοποιούν αναλλοίωτα , όπως τα χρησιμοποιούν και στα υπόλοιπα προϊόντα τους .
Επειδή ουδέποτε Ελληνική επιχείρηση παραποίησε την σημερινή Γερμανική Σημαία ή εθνικά σύμβολα της Χώρας συμφερόντων του Lidl, και ασφαλώς η Γερμανική Κυβέρνηση δεν θα ανεχόταν κάτι αντίστοιχο για τα σύμβολά της.

Επειδή η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ανήκουστη προσβολή του εθνικού μας συμβόλου της Ελληνικής Σημαίας και παράλληλα, προσβάλλει σε υπερβολικό βαθμό εμένα ως Έλληνα πολίτη και όλους τους Έλληνες πολίτες.

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 188 παρ.1 ορίζεται( ως προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας) ότι όποιος για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, , παραμορφώνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

Επειδή από την παράνομη συμπεριφορά των εγκαλουμένων καταδεικνύεται η πρόθεση των εγκαλουμένων να εκδηλώσουν μίσος ή περιφρόνηση προς το εθνικό μας σύμβολο, την Ελληνική Σημαία

Επειδή οι ανωτέρω πράξεις των εγκαλουμένων προβλέπονται και τιμωρούνται από τα άρθρα το άρθρο 188 παρ.1 του Π.Κ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου
καταγγέλλω τους ως άνω υπαίτιους ως και πάντα συναίτιο και συναρμόδιο και ζητώ την ποινική δίωξη και τιμωρία τους.

Nαύπλιο 12/10/2016

ΜΕ ΤΙΜΗ
Ο ΜΗΝΥΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.