Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Παράταση συμβάσεων καθαριότητας: Πού “κόλλησε” η τροπολογία -Πότε θα ψηφισθεί

Από μέρα σε μέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα πηγαίνει η τροπολογία για την παράταση των συμβάσεων καθαριότητας σε δημόσιο και ΟΤΑ με αποτέλεσμα η αγωνία των συμβασιούχων να αυξάνεται.

Σύμφωνα με πηγές του .....

υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η επίμαχη τροπολογία υπεγράφη την περασμένη Παρασκευή από τον υπουργό Χριστόφορο Βερναρδάκη και στάλθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, ώστε να πάρει και την υπογραφή του Ευκλείδη Τσακαλώτου και να κατατεθεί την ίδια ημέρα ή το πολύ χθες στη Βουλή. Ωστόσο, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, η υπογραφή του υπουργού Οικονομικών δεν έχει ακόμη μπει κάτω από την τροπολογία, με αποτέλεσμα τα σενάρια για την ψήφισή της να είναι δύο:

-Να κατατεθεί κατά την αυριανή συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για το «Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας» και να ψηφισθεί πιθανότατα την άλλη εβδομάδα από τη Βουλή.

-Να κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την κινητικότητα, το οποίο αναμένεται να συζητηθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα και ψηφισθεί εντός Οκτωβρίου.

Πάντως, από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης διαβεβαιώνουν ότι η τροπολογία θα ψηφισθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.