Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Αποσφράγιση των καντινών στην παραλία του Λαγκούβαρδου

Καθαρά για τυπικούς λόγους πραγματοποιήθηκε η αποσφράγιση.

Αρμόδια επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας βρέθηκε σήμερα στην παραλία του Λαγκουβάρδου προκειμένου να προχωρήσει την διαδικασία αποσφράγισης των καντινών. Η διαδικασία αυτή .....

είναι καθαρά τυπική προκειμένου να προχωρήσει ο έλεγχος από το υγειονομικό μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Άλλωστε η καλοκαιρινή περίοδος έφτασε τυπικά στο τέλος της, όποτε είναι δύσκολο να επαναλειτουργήσουν οι καντίνες.

Να θυμίσουμε πως η Δημοτική Αρχή στις 10 Αυγούστου 2016 να προβεί σε σφράγιση των καντινών στην παραλία του Λαγκουβάρδου εν μέσω πολύ έντονων αντιδράσεων από λουόμενους αλλά και ιδιοκτήτες, διότι, όπως ανέφερε η τότε ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας, οι ανάδοχοι που προέκυψαν από τις διαγωνιστικές διαδικασίες δεν ήταν συνεπείς με τις συμβατικές τους υποχρεώσεις και συγκεκριμένα την έκδοση αδειών λειτουργίας.

GARGALIANOI ON lINE

ΣΧΟΛΙΟ
Αλήθεια. Ο δήμος μήπως θα επιστρέψει μέρος του ποσού που βηήκε από την δημοπρασία σε αυτούς που έχασαν χρήματα τους από την πρωτοφανή ενέργεια του Δήμου????
Κ. Δήμαρχε είστε ο ΠΡΩΤΟΣ δήμαρχος που έκλεισε καντίνες καταμεσής του Αυγούστου!!!!!
Τι άλλη θλιβερή πρωτιά θα κάνετε?
Και μιας και είμαστε στο θέμα με τις καντίνες δεν βαζετε απο τώρα μπροστά την διαδικασία με την καντίνα στο ΣΤΟΜΙΟ μηπως και κατα τύχην πάλι καποιος υπάλληλος δεν κανει σωστά την δουλεια του και μείνει πάλι η παραλία χωρίς καντίνα???????


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.