Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η Συμφωνία της Αλήθειας. πέρασε απο την Τριφυλία

Τον δήμο Τριφυλίας επισκέφθηκαν σήμερα οι Βουλευτές της ΝΔ Τασούλας Κων. και Γεωργαντας Γ. μεταφέροντας τρην συμφωνία της Αλήθειας που κάνει με τον λαό η ΝΔ.

Τοσο σε όλη .....

την Πελοπόνησο όσο και την Μεσσηνία τα στελέχη της ΝΔ συνναντήθηκαν με Δημάρχους και φορείς των νομών μεταφέροντας τις θέσεις τις ΝΔ για την επόμενη μέρα.

Στην Μεσσηνία οι κκ. Τασούλας και Γεωργαντας συναντήθηκαν στις 9:30με τον Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα όπου μετα απο σύντομη ενημέρωση για τον Δήμο αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή θίγοντας το ευαίσθητο θέμα των Αστυνομικών τμημάτων που κλείνει η σημερινή κυβέρνηση.
Μετα απο ημίωραη συνομιλία που έγινε σε στενό κομματικό κύκλο, ο κ Τασούλας δήλωσε ότι ο Δήμαρχος Τριφυλίας έχει καταφέρει να νοικοκυρέψει τον Δήμο ενω ενημερώθηκε για την πλούσια αγροτική παραγωγή αλλα και τον τουρισμό της περιοχής.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας ευχαρίστησε τους δυο βουλευτές για την επίσκεψη τους και δήλωσε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του Εθεσαν τα σοβαρά προβλήατα που έχει ο δήμος αοι ζήτησε από τους δυο βουλευτές να τα μεταφέρουν στα αρμόδια όργανα της ΝΔ.

Ακολούθως οι κ.κ. Τασούλας και Γεωργαντάς επισκέφθηκαν τη Νοσηλευτιή μονάδα Κυπαρισσίας όπου ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών που γίνονται για την αναδιαρρίθμιση του ισογείου αλλα και για την λειτουργία του Νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ακολούθως επισκέφθηκαν το Αστυομικό τμήμα Κυπαρισσίας και την Διύυνση αγορτική ανάπτυξης και κτηνιατρικής Τριφυλίας όπου ενημερώθηκαν λεπτομερώς για την αγοροτική παραγωγή από τον Διευυντή κ Αντώνη Παρασκευόπουλο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.