Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τιμολογια ύδρευσης ΔΕΥΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Τον Νοέμβριο του 2015 η ΔΕΥΑ Τριφυλίας είχε εκδώσει μια ανακοίνωση με διευκρινήσεις σχετικά με το τι ισχύει με τα τιμολόγια της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης - Αποχέτευσης Τριφυλίας.
Σε εκείνη την .....

ανακοίνωση που υπέγραφε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Παναγιώτης Γυφτάκης τόνίζε ότι ισχύει ενιαίο τιμολόγιο για όλο το δήμο, ότι εφαρμόζεται το κοινωνικό τιμολόγιο, όπως και διαφορετικό για τις επιχειρήσεις, ενώ οι νέοι λογαριασμοί θα εξοφλούνται στα γραφεία της στην Κυπαρισσία ή στις τράπεζες.

Τα τιμολόγια που διατηρεί η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. είναι ενιαία για όλες τις δημοτικές κοινότητες και για τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Τριφυλίας και εφαρμόζονται σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης της Επιχείρησης αλλά και σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δ.Σ. αυτής.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. έχει συμπεριλάβει το κοινωνικό τιμολόγιο, το οποίο είναι ειδικά τροποποιημένο για τις πολύτεκνες οικογένειες, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ, ανέργους με κριτήρια, άπορους, νεφροπαθείς κ.ά. με το ήμισυ της δαπάνης κατανάλωσης ύδρευσης και αποχέτευσης. Διαθέτει ακόμη, διαφορετική τιμολόγηση για τις επιχειρήσεις - επαγγελματικό τιμολόγιο σε εστιατόρια - ξενοδοχεία - καφετέριες - ταβέρνες - καφενεία κ.ά., καθώς και σε αναγνωρισμένες κτηνοτροφικές μονάδες με επιπλέον έκπτωση. Επίσης έχει προβλέψει τιμολόγιο ΕΟΤ, ξεχωριστό τιμολόγιο για σχολεία, οργανισμούς - τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες - νοσοκομείο.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι: Γiα λογαριασμούς που η έκδοσή τους έχει πραγματοποιηθεί από 1.1.2015 και μετά, θα εξοφλούνται στο ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. και στις τράπεζες που είναι συμβεβλημένες με τη Δ.Ε.Υ.Α.Τ. (αναφέρονται αναλυτικά στο έντυπο του λογαριασμού -πίσω μέρος- παρ. 4).
Η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές της και προσπαθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους λογαριασμούς σας, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 27610 62130 και 27610 62132».

Τα γίνεται τώρα με τους λογαριασμούς νερού.

Τις ημέρες που πέρασαν πληρώσαμε λογαριασμούς νερού χωρίς να αναγραφεται ένδειξη μετρητή και φυσικά κατανάλωση.
Αυτός ο λογαριαμσός που πληρώσαμε ηταν για το Α και Β τρίμηνο του 2016

Ο επόμενος λογαριασμός που θα εκδοθεί τον Οκτώβριο 2016 θα περιλαμβάνει το Γ Τρίμηνο 2016 (1 Απριλίου 2016 μέχρι 31 Ιουνίου) και αυτή τη φορά θα περιλαμβάνει και ένδειξη μετρητή και κατανάλωση.
Μετα από έρευνα στο πρόγραμμα στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ βρήκαμε αποφάσεις που αφορούν την τιμολογιακή πολιτική της ΔΥΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ και θεωρούμε καλό να γνωρίζετε τι θα πληρώνετε ανάλογα με την κατανάλωση σας.

Αναλυτικά τα τιμολόγια θα τα βρείτε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.